Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
no mne sa páči Natália.Zdá sa mi to také pekné.
Romana a ako sa vola tvoje stvrte dieta? To fakt cakas uz piate??? Teda gratulujem! A to bolo planovane ci vsetky mate spontanne? Mne sa dievcenske meno paci Bianka ale viac Liv,znamena v preklade "zivot" a tiez Elle,znamena "bozska" :-) pre chlapca sa mi velmi paci Jamie.
mne sa veľmi páči Marek, Ondrej a Juraj pre chlapcov
a dievčenské Dominika, Sofia
mne sa paci Eva. vsetky Evy co poznam su velmi priatelske, cestne, pracovite a celkovo su v pohode...
Alexander,Denis,Silvester,Debora,Karolina,Kiara
mne sa pre dievca pacia mena laura,zoja,olivia a pre chlapca adrian,frederik
jeej stale vas tu vela prispieva aka som rada, ako už asi viete čakame piate babatko, je ešte skoro, ale už s a tešíme na to ako sa bude volať.
Nataša a Natália mi pripadajú ako dosť obdobné mená, neviem aké by ma zdrobneniny, ale nevadí. Nooo Lida tak vidíš, niečo predsa... pravdaže hlavné je prostredie, v ktorom dieťa vyrastá a nie meno
ja som chcela vždy dvojicky-dievcata a dala by som im mena Nataša a Natália... teraz som to zmenila na Nataliu a Alexandru. ale kym budem mat ja deti, dovtedy to este 5krat zmenim :D