Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

veronika

mena pre dievcatko: Olivia, Natalia,Karolina,Tatiana, uvazovala som aj nad Lindou..vitazi zatial Olivia
meno pre chlapceka: Sebastian, Daniel, Matej, mozno Rastislav(xixi tradicia z VM alebo po Stefanikovi:)a paci sa mi aj Filip, ale tak sa vola moja polovicka, takze to meno davat nebudem v buducnosti asi..lebo tradicia, kde sa vola stary otec otec aj syn rovnako s ami moc nepaci, ale nemam nic proti nej...aj u nas v rodine je janka s muzom ivanom a maju janku a ivanka...ale mne to nereze...chcem nieco originalnejsie nez pomenovat deti po mne a polovicke:))

nashira

Urcite by malo meno pasovat k priezvisku.Je to zvlastne ak sa niekto vola Sandokan Puska,Noemi Kupcova,Sandra Bacikova......i ked Sandokan a Puska to celkom ide ....chi chi chi

karamelka

Moja dcerka sa volá KAMILKA veľmi sa mi to meno páči. Je to taký náš kvietok. Voláme ju Kami, Kamka, Kamili, Kamča.

nashira

Moje deticky sa volaju Patricia Adriana Tomasko volame ho Tomi alebo Tomko ,ale to len niekedy ten Tomko,lebo take ma priezvisko nas znamy a potom nam to je smiesne......