Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
mena pre dievcatko: Olivia, Natalia,Karolina,Tatiana, uvazovala som aj nad Lindou..vitazi zatial Olivia
meno pre chlapceka: Sebastian, Daniel, Matej, mozno Rastislav(xixi tradicia z VM alebo po Stefanikovi:)a paci sa mi aj Filip, ale tak sa vola moja polovicka, takze to meno davat nebudem v buducnosti asi..lebo tradicia, kde sa vola stary otec otec aj syn rovnako s ami moc nepaci, ale nemam nic proti nej...aj u nas v rodine je janka s muzom ivanom a maju janku a ivanka...ale mne to nereze...chcem nieco originalnejsie nez pomenovat deti po mne a polovicke:))
dievča--> Alžbetka,Anežka
chlapec-> Michal,Marek
podla mna su to pekne mena
chlapec-Lukas alebo Martin
dievca-Adriana alebo Katka
romana.ja to je super ! drzim palce :)
Urcite by malo meno pasovat k priezvisku.Je to zvlastne ak sa niekto vola Sandokan Puska,Noemi Kupcova,Sandra Bacikova......i ked Sandokan a Puska to celkom ide ....chi chi chi
ROMANA A JA.a kedy mas termin?
Moje deticky sa volaju Patricia Adriana Tomasko volame ho Tomi alebo Tomko ,ale to len niekedy ten Tomko,lebo take ma priezvisko nas znamy a potom nam to je smiesne......