ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
neboj mirijam, ked ti volal, tak je v poriadku.
btw. aj ja som dneska zjedla zahrst goji, mnam
marijam
Vydrž, bude dobre uvidíš :)
Neviem KaQa ...nervózna som..už som zjedla hrsť goji...doslova zhltala..uvidíme...len sa bojím :-(:-( :-( :-(
marijam
Ani mi nehovor bo plačem :D oooooooooj :D
Račej si dam horku čokoladku :D
a čo ako s priateľom??
KaQa budeš to mať ťažké :-D
Moja mamina robíííííííí lievance :´(
:D joj !! :D
Ahoj Danka no nie zatiaľ som nezamrzla..ale mali sme tu nejakých 20 určite :-)
Teraz idem na nejakú zeleninu lebo tú sa snažím jesť hojne a došla mi..tak treba sa zásobiť..
A volal mi priateľ, že do neho vpáral nejaký debil!!! Tak mi úplne zovrelo žalúdok!!! :-( Nič nepovedal tak som v poriadnom strese...OCH!!!!!
Baby pekné ranko prajem, tak ako začíname dneska? :) čo papkame?
Ja som mala fitnes s mliekom :)
A teraz si dam grepfruit medzitim čajík a potom polievočku na obedík :)
Konečne u nás slniečko svieti :)
Pekny deň želám :)
jejda sorry, dala som si načítať znova stránku a ešte raz mi to tam hodilo celé :)
no neviem kedy sa mi podarí odísť z práce, tak neviem čo budev ponuke v troch fitkách kam chodievam, ale rada by som išla na bodywork alebo bodyboxing, no uvidíme. inak helus pilates je úplne super, možno aj ja niekedy na neho zbehnem.
dobre rano babule, vcera som tu nebola, nedostala som sa do prace, tak som nemala net. poslušne hlásim, že to so mnou ide dolu vodou. :) teda ked som doma ako vcera. na večeru (21:00) som zjedla 2 maslové chlebiky s cibulou. a v dobrom úmysle, že nech jem aspoň zdravé sladké som si upiekla muffiny z otrúb a hnedeho cukru, že 2 denne a zjedla som 4... akože potrebujem asi prefackať na prebratie, alebo čo :/
dnes raňajky jablková výživa (domáca, bez cukru) desiata grep, obed polievka (vôbec neviem aká to je, varila to moja mama a ja to neviem identifikovať :D) + 2 knackenbroty, olovrant knackenbrto, rajcina, paprika, vecera cottage a rajcina. dobré? po práci idem cvičiť (neviem ešte čo, ale veci mám)
oblinka ahoj, vitaj medzi nami.
sloniatenko vydrž jeden týždeň disciplinovane a garantujem ti, že váha ukáže, že si zhodila, a to ťa naštaruje. uvidíš, že hej. len ti treba sily na ten jeden týždeň a my ti ich dodáme! :)
helus ahoj, prajem vela sil do prace :)
mirijam, ešte si tam nezmrzla? koľko dnes máte stupňov?