ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
baby dakujem vam moc krasne ste super :) tak teda idem dalej s hlavou hore a som na seba hrda aspon zacto ze uznejem denne 2-3cokoladove tycinky ale za tyzden nejaky jeden. bonbon :) aj to je daco a pre mna fakt moc znamena ze uz ich nejem .ale som na vas moc hrda ako vam to krasne ide ste super kazda jedna my sme predsa vynimocne baby zvladame sa o seba starat aby sme boll zdrave a chude a to je super.ide nam to!tak pokracujme naplno :) nevzdam sa nevzdame sa.dakujem baby moje.
maoam no asi i mne to pojde tak ako tebe a to je strasne taske tak dlho cakat kym schudnes aspon kilo ale ked tie kila zidu bude to super ved ja si neviem predstavit ze by som ich uz furtvmala :) ja som pocula ze jablcny ocot je hlupost a to si kaqa rovno mozes kupit flasku octu a to davat do vody nez vyhadzovat koopu penez za tabletky.
Baby ako často chodite do fitka?? ...
Sloniatenko ziadne take,ze skusis vydrzat,ty aj vydrzis,ved sme tu nato,aby sme ta podporili.Citala si,ze ja som to chcela tiez vzdat a nevzdala som to,a som rada.A teraz mi padla lyzica na klavesnicu,keby bol priatel doma,tak by mi zakazal jest pri citani.To bola len falosna treska.A ja to zjem vsetko,som nejaka hladna.
čo hovoríte na jablčný ocot v tabletách keby som popri tom užívala, kamoška mala a schudla
sloniatenko: v tomto mi velmi pripominas mna, ja som na to, aby som schudla z 63 na 57 potrebovala 8 mesiacov :-(
a teraz stojim na 57 uz stvrty mesiac a nic sa nehne dalej :-(
ja chudnem velmi pomaly, ale strasne pomaly, ked citam ze niekto da dole 3-4kg za mesiac, dva tak len obdivujem, ako to moze fungovat...
Ďakujem za privítanie. :)
A baby hlavne nezúfajte, ak si myslíte, že váha nejde dole. Zíde to, len treba vydržať :)
A na večeru si idem robiť tú falošnú tresku, Helus vďaka za recept. :)
Ja si vás len tak potichúčky budem čítať ďalej.. ;)
Držím palce!
dakujem kaqa
vsetkym vam dakujem bez vas by som to uz davno vzdala.
sloniatenko
Jaaj aha :)
neže nechudneš tak si daj! to ne :/
Možno chudneš pomalšie.
Možno sa to neskôr prejavi uvidíš :)
helus dakujem no skusim vydrzat :)
kaqa ale my byvame spolu uz niekolko rokov :) mne to teraz ked som zacala tu chudnut nerobiloproblem odolat vlastne anichut na to nebola ale teraz ked vidim ze to nejde tak si poviem sak co aj tak nechudnes tak si daj.
sloniatenko
Porozprávaj sa s priateľom že keď pride ku tebe že nech nič lakave nedonesie.
Povec mu že chces schudnuť a určite ta v tom podporí :)
Ja som to povedala mojmu.
Ked som u neho už nič take nejedava ako je pizza chipsy coca cola a take :)