ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
no marijam ja som zas bola hladna z tej cukety.tak ja si dam oriesky :) a mozem i slnecnicu?helus snad to bude v robote ok a co robis?danka nevies co ides cvicit? :)
Sloniatenko mozes aj poobede tie orechy,ale len taku hrst.Ja som vcera 1x cvicila pilates.Ja dnes este tu polievku zo sosovice+ krup,a do prace si idem udusit ueleninku+ cottage.
Ahojte babulky moje prajem vam pekny dnicek,ja uz oddnes zacinam znova zarezavat.Dufam,ze nebudem mat nejake velke bolesti kolena,ale mam uz zbalene od bolest onalgetika.Teraz pijem cajik kava uz je vypita.Tu v Ba krasne svieti slniecko.Zajtra idem pred robotou plavat,normalne sa tesim.
dobre rano babule, vcera som tu nebola, nedostala som sa do prace, tak som nemala net. poslušne hlásim, že to so mnou ide dolu vodou. :) teda ked som doma ako vcera. na večeru (21:00) som zjedla 2 maslové chlebiky s cibulou. a v dobrom úmysle, že nech jem aspoň zdravé sladké som si upiekla muffiny z otrúb a hnedeho cukru, že 2 denne a zjedla som 4... akože potrebujem asi prefackať na prebratie, alebo čo :/
dnes raňajky jablková výživa (domáca, bez cukru) desiata grep, obed polievka (vôbec neviem aká to je, varila to moja mama a ja to neviem identifikovať :D) + 2 knackenbroty, olovrant knackenbrto, rajcina, paprika, vecera cottage a rajcina. dobré? po práci idem cvičiť (neviem ešte čo, ale veci mám)
oblinka ahoj, vitaj medzi nami.
sloniatenko vydrž jeden týždeň disciplinovane a garantujem ti, že váha ukáže, že si zhodila, a to ťa naštaruje. uvidíš, že hej. len ti treba sily na ten jeden týždeň a my ti ich dodáme! :)
helus ahoj, prajem vela sil do prace :)
mirijam, ešte si tam nezmrzla? koľko dnes máte stupňov?
Super sloniatenko :-) Ja som včera robila tú brokolicu, a keď som šla spať tak som cítila, že som hladná..ale už som nejedla..rýchlo mi trávilo veru..brokolicu som dávno nejedla :-/
Ja si myslím, že oriešky aj poobede môžeš či? V tomto Ti neviem poradiť :-)
Ja tiež neviem čo variť :-(
dobre ranko a dakujem baby.helus este si pilates necvicila?marijam ja neviem co na obed mozno zas tu dusenu cuketku ale vcera som po nej bola nejaka hladna.a vecera?baby ak stihnem tak si pojdem do lidlu kupit zmes orieskov a kolko ich mozem zjest?a len doobeda??dakujem za odpoved :) idem si dat ranajky asi krajcek chleba syr rajcinka a pseno mozem ina desiatu?a vcera vecer som mala na veceru tu uparenu brokolicu a 3platky sytu moze byt? :)
Dobré ráno baby :-)
Sloniatenko no čo Ťa to pochytilo??? Moja Kilá pôjdu dole neboj nič, a hlavne vydrž :-) Všetky Ti tu držíme palce, a podporujeme Ťa :-) Tak sa nevzdávaj :-)
A čo dnes na obed baby??
sloniatenko,som rada ze ides s nami dalej,bude uspech zaruceny,len treba vydrzat.Ja teraz pijem bielu kavu,samozrejme ze bez cukru.Mala som chut na nieco teple.A rano si uvarim psenovu kasu s jablckom.Obed budem mat huistu polievku z cervenej sosovice,krupov,a zeleninky.A k tomu sojovy rohlik.A desiatu grep.Inac to cd pilates nic moc,cakala som od toho viacej,ale o tyzden idem na hodinu,tak hadam tam budu lepsie cviky.
Baby nasla som dobry rebríček s glykemickým indexom
http:// chudnisrozumom. szm.com gi_ pomocka. html
(bez medzier)
Baby nasla som dobry rebríček s glykemickým indexom
http:// chudnisrozumom. szm.com gi_ pomocka. html
(bez medzier)