Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Ja stále rozmýšľam čo budem jesť...ale teraz som sa vrátila z obchodu..nakúpila som si zeleniny habadej..aj mrazenej a aj čerstvej, nejaký ten cícer a sóju...nikdy som to nemala ...tak skúsim niečo vykúzliť z toho :-)
Sloniatenko cez víkendy..a keď sa pritrafí tak aj cez týždeň :-)
Danka ešte som Ti zabudla povedať, že kľudne si do toho daj aj cesnak..hooooodne cesnaku ak máš rada :-)
Inak som videla v obchode tie knopsi..ale tie sú ochutené zeleninové, syrové...ja neviem..pravdu povediac ja by som to osobne nejedla heh :-)

sloniatenko

marijam chut?asi nanic ale pocuvala som radio a bola tam reklama na cokolady deva a som si povedala ze to uz som davno nejedla teda tu devu tak som rozmyslala ze jak chuti a mala chut bola :) :) marijam a ako casto ste spolu?musi to byt taske takto.
danka o tom cviceni som este nepocula.naozaj myslis ze mam jedalnicek fajn?tak sa tesim :) a leco ja moc nemusim.no ja to poznam jak je to doma tak to laka ajked inak chut nebola :) odolaj :) pockaj to ty si mi danka pisala ze mame rovnaku mamu?myslim co sa tka tohio ze nam kazia diety :) vidis i teraz jej o to nenapadne ide lebo si mysli ze neodolas :) tak nech ta to motivuje ze jej s tym neurobis radost a odolas :)

dana660xz

cus bus baby :)
jajka- no a takto dopadne ked si precitas len nazov temy =)a odstup medzi jedlami a nehladovat? ved to nejde dokopy! jajka nabudúce si radsej precitaj aspon úvodný príspevok, aby si nebola mimo a rady typu 5 hodin pauza medzi jedlami si nechaj radšej pre seba.
sloniatenko, pekný jedálniček máš, teda klobúk dolu. a tie šišky joj ja ich tiež nikdy nerobim ani to nekupujem ani nevyhľadávam, ale ked je to uz v chladnicke tak to láka. a moja mama že 20 ich urobila. ved to by 4 clennej rodine minimálne na 2 večere stacilo. och asi ich schovám v chladnicke za zeleninu,a lebo ich dám tak aby som ich nevidela, lebo zíde z očí zíde z mysle :D
na zajtra si asi urobím tie karbonátky mirijamine. uvidíme, že čo to bude :)a na večeru lečo s vajcom, mňam!
co sa cvicenia týka, tak kto je pobliz DNV, alebo Rače odporúcam cvicenie balet callanetics, ja to MILUJEM! a to je co povedat, lebo nerada cvicim :) v devinskej je to v Bestfit a v raci na pionierskej tusim, stranka je squashcentrum.sk ja som na to chodila tam do race, ale bolo to o 16:00 co som ja s robotou nestihala a dnes som zistila, ze ta ista precvicovatelka to robi aj v dnv, tak hned idem. je to take cvicenie akoze baletne pozy ci ako by som to nazvala.super na cele telo.

marijam

jajka 5 hodinový odstup medzi jednotlivými?????? Tak to veru nie!!:-D
KaQa no priznaj sa?? :-P Či držíš sa?? :-)
Sloniatenko na čo máš chuť?? I ja si to spravím :-P :-) Musí prísť..joj veď ja bez neho už nevydržím :-( Už nech sme spolu stále :-)