ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
kaqa, joj jeden? no mozes byt rada ze len jeden. ja mam doma momentalne v chadnicke 20 sisiek s dzemom ktore poslala moja milovana maminka mojemu drahemu, tak ja budem rada ked ich dneska nezjem aspon 3. si dobra ze si odolala. bud na seba aj za toto hrda, mas byt na co !
neda sa zmenit zo dna na den z hodiny na hodinu, krocik po krociku sa ide :)
ja som si dala jeden lievaanecc :/ ale čistyy oj :/ nevydrržala som :/
Dobrú chuť Danka :-)
Ja k tomu jedával len zeleninu :-)
no ved ono by sa to dalo asi aj upiect, lebo moja mama napriklad robi aj pecene karbanatky ked sa jej nechce smazit. dakujem za recept, vyskusam. idem sa aj ja naobedovat, nech tu uz neslintam
Vieš čo ja to robím jednoducho..len si sparím ovsené vločky do toho zabijem jedno vajíčko pridám syr osolím, okorením to..pridám troška strúhanky a robím z toho také karbonátky :-) A vyprážam to..tým vyprážaním to už nieje také diétne, ale ja to robím na olivovom oleji :-)
(ja som pridala ešte jednu párku do toho)
No je to puk, že ma tu takto stresoval..ale je v poriadku to je hlavné :-)
teda, ale ti dal stresu 2 hodinky,ičúr jeden :)))) ale je fajn, že je taký flegmoš. aj mi odľahlo :) a dáš mi recept na tie karbanátky z vločiek? teda ak tam nejde mäso, čo predpokladám, že nie. ďakujem :)))
No už volal..bol to nejaký dedko..vpráral do neho z boku..Povedal, že on ne má nič..len ten dedo má predok auta troška pooškuľovaný...Moja flegmatická polovička sa tomu len smial..spísali nejaké papiere..ohľadom poistky..dedko povedal, že mu všetko zaplatí..len nech to nechajú tak..v podstate môj je v tom nevinne lebo bol na hlavnej..doma to ešte porieši z rodičmi..No ale aj tak :-/ Dosť som sa bála :-(
Teraz už idem variť...cesnakovú polievku a mám chuť na karbonátky z ovsených vločiek :-)
no tak fajn, ked je on v poriadku, ze zdvihool telefon. hlavne, ze on je v ok. ked spisuju, tak je cely a zdravy. len auto si to odnieslo, co tiez nie je dobre.
neboj mirijam, vsetko bude ako ma nestresuj sa, ked vies, ze jemu nic nie je. vydrz, uz sa kazdu chvilku ozve, ved je tomu uz aspo 1,5 hodiny. ty si sikulka, ty to zvladnes!
Volala lenže volať nemohol ..povedal len toľko, že niečo spisujú, že potom mi zavolá..tak čakám..Chápeš ja mu vyvolávať nebudem keď viem, že aj tak mi nezdvihne :-/
a preco mu nezavolas ty? ja by som ho bombardovala telefonatmi, kym by mi nepovedal ceklu story...