ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Sloniatenko s tym tvarohom to je tak,ze niekedy zjem cely na veceru,a niekedy si to rozdelim na 1/2.Dnes napriklad som bola poobede v meste,prechadzala som Obchodnou,a maju tam Pirozky na kraji,vobec mi to nic nehovorilo,isla som dalej.Olovrant som nemala pripraveny,tak som vhupla do Billy,a kupila si teple Slnecnicove kocky 2.A kym som prisla do tesca na nakup,tak som ich zjedla,takze to bol olovrant.A veceru budem mat tu falosnu tresku.Uvidim ci si necham z nej na rano,alebo ci ju zjem celu.Iden cvicit Pilates s fit loptou,mam nove CD.Sama neviem,co na nom bude,a pojdem dnes spat akolo 23,tak neviem ako budem hladna.Inac ja som aj drzala 90 dnovku,a napriklad za cely mesiac som nedala dole ani deko,vaha stala bola som zufala,a myslela som ze uz z 68 nikdy doile nepojdem.A skoncila som s dietami,a vaha sa zacala poomalicky hybat dole.Niekedy si telo vahu drzi,a po 2 mesiacoch zacne pustat deka.Mam to od trenerky znamej,povedala,vydrzte so stravou,aj 3 mesiace,ono to pojde,a mala pravdu.
ono ani nemam nejaku velku cgut na sladke alevtak celkovo na nezdravsie veci.vecer ma lakaju obcas chipsy ked priatel donese a uz ani vcera som neodolala..len. klamem samu seba ved uz par dni nejdem dobre :( a teraz som zjedla mrkvu bola sladka tak to mam namiesto sladkeho.vsetci okolo mna chudnu i ked som kukala telku de chudli tak i tym najhorsim sa podarilo aspon daco schudnut myslim tych co nesli na 100% zdaleka
Sloniatenko pôjde to neboj sa..hlavne sa snaž odolať tým sladkostiam..a keď už tak niečim ich nahraď :-)
sloniatenko
kup si niečo take čo maš rada z čoho nepriberieš ...
Vydrž too !!! :)
Baby chodite do fitka?
á čo vo fitku cvičite? aj činky zdvihate?či?
baby ste moc zlate ale cim menej to ide teda vobec tym mam asi zo zufalstva vacsiu chut na chipsy a nieco sladke :( :(
len pre zaujimavosť :))
Ták včera som kecala s jednou kamoškou povedala mi ze chodí cvičiť a ma osobneho trenera. Cvičí pondelky stredy a piatky :)
A tiež jej riadni jedalniček :) to čo mi powedala že je tak to iste čo aj my :)
A ak ma chuť do sladkostí tak iba 1x!!! za tyždeň. Tak skusim ho aj ja vynechat to sladké a dam si len 1x za tyždeň a po čase budem sa snažiť vôbec :)
Moja rozbehne určite nezúfaj :-)
Ja som si akurát uvarila žihľavu..a pripravila som si brokolicu..už len zapiecť so syrom a môžem jesť :-) Asi si k tomu ešte vajíčko natvrdo uvarím :-)
Aojte baby:)
sloniatenko
ale rozbehne možno ti to bude trvať dlho ale ty to zvládneš!!! si tu s nami! a dokažeš to :)
baby a co ked sa mi to chudnutie nerozbehne?? :(
tak baby ja si prave davam polku tvarohu jedno vajce natvrdo trosku rajciny a salatovej uhorky a par semiacok slnecnice :)