Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

sloniatenko ja sa v tychto tukovych veciach nevyznam. vacsinou sa snazim najst taku zlatu strednu cestu. tvaroh ani len netusim kolko ma percent, kupila osm odtuceneny, lebo bol v recepte :)))
ja mam celkovo problem dochutit jedlo, hlavne ked treba dochutit na sladkokyslo. ja navarim vsetko len potrebujem k tomu draheho, aby mi povedal, co tomu chyba :))) a dnes má poobednu, tak si musim uvarit sama na zajtra. hadam nebude problem. a neviete ako je to s tym cvicenim? lebo na kazdej ineternetovej stranke pisu inak :/

marijam

Baby ja kupujem tvaroh z lidla...má pol kila v tégliku..je taký jemný, že ja si do neho už len ovocie nakrájam a jem ako jogurt :-)

sloniatenko

no neviem danka ja ked cvicim tak vacsinou aerobik ale ten neni fajn ked mas problem s klbom ked teda mas :) ale zas je taky zabavnejsi podla mna

marijam

Danka aký koláč??? Ten cícer si urobím niekedy cez víkend :-)
Ehm ja som kedysik jedla ovsené vločky so slnečnicou a jogurtom :-D
Recepty vyzerajú super ja som odtiaľ robila bábovku z ovsených vločiek..a niekedy sa chystám urobiť papriku plnenú pohánkou :-) takže som zvedavá...
Sloniatenko rok sme spolu..Je super, že máme jeden druhého...ja som predtým mala vzťahy..ale nikdy som necítila od polovičky toľko pozornosti a hlavne porozumenia ako cítim pri tomto :-) Máme veľa spoločného, milujeme hory..mali sme spoločný cieľ..nehrnúť sa za kariérou..ale mať šťastnú rodinu :-) A bývať nie v meste ale na dedine..vlastne na samote ;-) Proste od prvého stretnutia sme si sadli :-)

sloniatenko

danka tvaroh+slnecnica je moja najoblubenejsia kombinacia :) danka ja jedavam tvaroh vacsinou z kauflandu ten. ich myslim ze 20% ale teraz som nejak omylom kupila ze 1,1%tuku v. susine vadi to? :) a ako varis hrachovu ty?

dana660xz

baby počujte mám takú dilemu:
čo je lepšie na chudnutie? aerobic alebo posilnovanie? ja sa neviem rozhodnúť, ktorým smerom mám ísť. help :)

sloniatenko

dobre vyzeraju tie recepty :) ale ty si kustik dat mozes :) a dlho ste spolu?je super ked ma clovrk toho druheho :)

dana660xz

mirijam pozor na cícer, dlho sa varí sviňucha jedna. aj 2 hodinky + 1 deň pred tým namočiť. ale stojí za to. mne to veľmi chutí.
xi xi aj ja som si na vareche akurát našla recept, asi všetky varíme s varechou :))))
sloniatenko: tvaroh so slnečninou? fiha, tak som nejedla asi ešte takúto kombináciu. no vyskúšam. inak včera, ako som robila ten koláč išiel do toho aj odtučnený tvaroh a neviem či to jete, ale to je aká doborota? joj ako jogurt+acidko+smotana dokopy. lepšie, než normálny. mňam a dojdi aj mne navariť hrachovej, ja to tak dobre neviem.
mirijam, no tak zajtra si skúšaná ty, držím paleček.

marijam

Neviem čo budem variť..ale asi kapustnicu s hubami urobím priateľovi :-) A nasľubovala som mu lekvárové buchty..takže zajtra budem ja odolávať baby :-P

sloniatenko

marijam tak ja som cicer nikdy nemala neviem ako chuti.a zajtra budes co varit?ja asi hrachovu omacku a idem si dat teraz tvaroh+slnecnica bo som hladna.