ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Možem si ho dat aj na večeruu ku večeruu či len do poluudnia?
ten knackenbrot to su take platky hnede?
Kde sa to da kupit?
A z toho sa nasytim???
Moje raňajky sú skoro stále rovnaké..:-D Chlebík, maslo, syr, zeleniny kopec :-)
Môj si sladkosti neschováva..a ani mi nič nenosí..on donesie 2 kilá zázvoru k tomu nejaký zelený sypaný čaj ja som happy...najšťastnejšia žena na svete :-D Jedine na mikuláša sme si dali sladkosti habadej :-D ešte doteraz mám asi niečo v skrinke z neho :-D
kaqa ja mám na raňajky knackenbrot s niečím: syr a rajčina najčastejšie. alebo dnes som mala destskú domácu výživu (bez cukru a chémie).
pekne to máte s tými priateľmi :) aj môj mi pomáha aj nepomáha. teda poradí čo a ako, pomôže,ale keď sa ho opýtam, či nemá náhodou skryté zásoby sladkostí, že mám chuť,, tak pipino všetko vyklopí a rozdelí sa. (ja som mu totiž dala príkazom, nech si skryje sladkosti, aby ma to nedráždilo) :D on by tiež potreboval zhodiť, má 185 cm a 110 kíl. brucho má katastrofálne, ako starý foter :D ale on furt to mäso by len jedol a sladké. no hrôza des. ale ja ho nepresvedčím na zdravé. čo už tlsťoško môj :)
a kaqa bielkoviny, bielkoviny bielkoviny :) sacharidy su fuj fuj fuj . no no no sacharidy :D presne ako hovori sloniatenko. a kde tam mas niečo zdrave a surove (zelenina, ovocie)? hmmm? niečo surové, neupravené ti tam chýba. ked nebudes jest surovu zeleninu, nebudes zdrava a v konečnom dôsledku ani štíhla.
Co take jedavate na ranajkyy??? :)
marijam aj ja vam :)
kaqa ja myslim ze si mala vela sacharidov.musli lievance cokolada ovocie skus ich zmiernit si jak ja :) a ja uz tu ovsenu instantnu kasu tedavradsej jedavat nebudem nahradim ju niecim inaksim bo je zbytocne presladena.a tak :)
Jééé pekne sloniatenko :-) Držím vám paľúšteky :-)
Danka ani nepomáhajú :-D Ja keď som u priateľa doma jeho mama ma zahádže haldami jedla a koláčov :-D Takže od nich vždy prídem tak s tromi kilami naviac :-D Včera mi môj zahlásil, že on tiež ide schudnúť..skoro som telefón zožrala...s jeho 180cm má 76kilo a on chce chudnúť..ja ako vyžľa..ale pravda má bruško...také malé guľaté chutné..heh som mu pobvedala, že či mu haraši :-) Veď na jar, leto sa chystáme ho hôr takže on to vybehá určite ;-)