ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
no marijam byvame spolu asi skoro 3roky to uz budu :) pri chudnuti?samozrejme chape ma a moje pocity.ked som zacinala chudnut tak 1krat taksa cudoval preco secko vazim ale potom mi uz sam vazil ked varil :) a ked zase zacinam po 100krat tak mi to nevyhovara ale chape ma.nevadi mu to a snazi sa pomoct jak toblen idde :) atebe danka?
baby myslite ze som dneska zjedal vela?
musli s mliekom, grepfruit, polievočku 2X, 3 lievance , 3 kocky horkej čokoladky, 3 misky zeleneho čaju bez cukru, hneda žemla s maslom a s cherry paradajkami a teraz mam vajičko na tvrdo :/
a dam si este cajikk ...
Presne do fitkaa tez ja sama ne a ne :D
heh lepšie z kamoškou :D no á ti lievance tak z jednej uz su 3 :/
ale uz nesu :D
uz ich nasi zjedli :))
hh :D
Ale dneska jak sa na seba pozeram som strasne strasne hladna nejaka asi dostanem kramy:/ ach :/ to budee trapenie :/
no tvaroh a semiacka slnecnicove tovje super
mirijam ja budem jest cottage na večeru, lebo už je v chladničke dlho. k tomu papriku a rajčinu asi a hotovo. nemám na ot moc chuť, ale prídem hladná, tak to budem rada. a ak budem stale hladna, tak si dam aj plesnivy syr. mam tam polovičku ešte.
inak baby je super, že máte fungujúce vzťahy, pomáhajú vám vaši chlapi pri chudnutí?
Zas ja do fitka sama nie :-D Radšej si budem doma hipkať jak srnka :-D
Sloniatenko ja jednoducho nemám slov no :-) On ma mnohému priučil...držím vám palce..a vy ako dlho bývate sami? :-)
Danka čo Ty ideš jesť teraz večer?
jaj ja som si nasla na dnes cvicenie ze overball. no to som zvedava co to bude za vtakovinu. ja mam doma wii a zumbu, ale samu ma to nebavi hopsat pred telkou :/ som odkazana na fitka, tam idem kludne aj sama :)
marijam to poznam lebo aj ja som nasla toho najuzasnejsieho chlapa :) sme spolu skoro 4r :)
mirijam ja som upovala ten tvaroh v lidli, ale nebol polkilovy tak maly a žlty. joj dobrota! pôjdem si ho kupit a vyskusam s tou slnenčnicou ako hovori sloniatenko
Danka mne veľmi pomohla zumba ;-) S aerobikom alebo nejakou posilkou nemám skúsenosti heh O:-)