ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
baby zhresila som :( dala som mame obed a ona mne na oplatku svoju desiatu a to 2krajce bieleho toustoveho chlebu trosku masla salat hlavkvy a asi 1a pol platka debrecinky..inak ja budem mat 11alebo 12 za sebov mesiac chudnutia tak sa potom nahlasim :)
sloniatenko
TAK AKO SOM SA PYTALA ZE KEDY JE LEPSI TEN CHLEBIK :)
KED LEPSIE JE DO POLUDIA JEST PECIVO A NA VECERU SKOR NIE ALE KED JA NEVIEM SCIM SI MAM DAT NA OLOVRANT ZELENINU CISTU?
PORADTE MI AJ NEJU FAJNU VCERU ZE VYSKUSAM
BABY A JEDLI STE SUšI?NIEKTORá ZVAS? ALEBO ROBITE ICH ?
annika ahoj ale roztek treba balit bud do potravinovej folie abo do alobalu ale na to si sa nepytala :)
ten knackebrot sa da ale chlieb. je lepsi.kaqa hladas vhodne vecere?
no tak keĎ celozrnné ješ, tak nevidím problém kaqa
dana660xz
jaaj bo ja jem celozrne pečivoo ale nekedy ten chlebik vyskúúšam :)
annika :)))))))))))) joj si ma pobavila ! ako sa ti darí? zajtra je štvrtok, dúfam, že podáš hlásenie!
Kiki ten tvoj nech priberie kus radšej nie? :-D
kaqa ja jem ten knackenbrot namiesto chleba.naješ sa z toho samozrejme, ale budeš potrebovať dva platky nie jeden ako pri chlebe. kupujem to v lidli, maju to pod chlebom a videla som to aj v tescu pri racio veciach. ale aj celozrnne pečivo je dobre. a knackenbrot je sacharid.... ja ho jem maximálne po olovrant, na večeru nie.a hej sú to také hnedé plátky. a vlastne toto sú také isté raňajky ako má mirijam, len je to iný druh chleba. ja ho kupujem najmä preto, lebo neoschne ( :D )
caute babule :) malo sem chodim, ale aspon trosku som si precitala. normalne pribehy zo zivota :)). hlavne, ze su vsetci v poriadku. dufam, ze aj vy a ze vas nadsenie neopusta :). ja som sa prave zas vratila zo 700 km streky autom a strasne som na toto nase "zdrave stravovanie" nadavala :D lebo som pocas cesty strasne vyhladla a tak som si isla vybalit rozok (grahamovy, so zeleninou, vsak nebudem predsa tlacit nezdrave musli tycinky...). no skoro ma uchytilo, lebo sa mi cely rozok oblepil servitkom, takze som musela zastavit a trhala som si na parkovisku servitok z rozka s takym vysledkom, ze mi zostal "ohlodany" stred, mala som ruky aj nohavice od masla, no katastrofa!!! :D som si na vas velmi intenzivne spomenula, ako ste mi poradili :D
marijam- moj chlap má skoro už 20 rokov 180 cm a 65 kíl!!! tomu sa hovorí podvýživa preto chudnem lebo sa cítim ako nejaké prasa pri ňom :D
stále mi niečo dobré nosí, čo doma navaria a tak...ale už som mu to zakázala nosiť tak sa týždeň drží :D