Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

danka ja si robievam omeletu a je uzasna :2 vajcia zmiesam so solou oregano majiranka bazalka susena petrzlenova vnat trosku sladkej papriky2platky eidamu 30%,a skvele je to i s kuskom plesniveho syra nedavam vela ja z neho odrezem take 1-2tenke platky a ten nakrajam.vsetko zmiesame a robim to bez oleja z oboch stan+zeleninka :)

marijam

Ahoj kočky..:-)
Danka ten pôst začína od zajtra..a tvrá 40 dní .do veľkej noci :-) A točo píšeš, že hneď si nás musíš prečítať to ja tak isto..:-D Tiež prvú otváram túto stránku..
Sloniatenko gratulujem k ďalšiemu polkolečku zhodenému ;-) Super Ti to ide..
Annika keby som si ja tak mohla povedať, že začína jar..u nás je stále tak pol metra snehu..:-( Nieže by mi to vadilo..ale ja chcem už chodiť vonku do prírody..po horách..A kedže tam je možno aj 2 metre snehu tak to ešte také 3 mesiace turistické chodníky neotvoria :-( Začína na mňa asi doliehať depka z tohto zimného počasia..
My máme ostatky..takže u nás bude dnes kapustnica a šišky..vlastne to ja idem variť a pre celú rodinu..A večer s kamoškou ideme na posledný karneval..idem za strigu :-D heh
krááásny dník vám prajem..Inááč aj u nás slnko svieti krásne :-)

sloniatenko

annika dakujem :) aj ja som z BA a fakt kraasne svieti :) annika daj vedet co budes mat na obed ja som ale zvedavec. :)
jeej danka aj ja chcem ananas naozaj je sladky jak propaguju v telke?ja lubim ale musi byt sladky a nebol ked som bola v lidli ma nasr... :)
annika mnam obedik :) ja este neviem co budem jest

sloniatenko

babyyyy ja som si len tak stupla na vahu a cakala zebud tam bude to iste alebo viac(po vikende u mamy)a predstavte si ze od posledneho vazeniateda 10.2do dnes je -0,5kg dole.pol kila :) :) aspon vidim ze to ide :)

Annika1987

aaaa :)) moj obed: Zapekaný kurací steak,šunka,špargľa,mozzarella,tymián.omáčka,ryža

dani, vidis, ako ti to zvolnenie prospieva? gratulujem! ides na to vyborne! za chvilu budes behat maraton :)) a, podla mna, to prospieva aj tvojmu metabolizmu, ze si na chvilku oddychnes a doprajes telu aj take jedlo, ktore bezne nie. posilni to nielen tvoju psychiku.

dana660xz

baby ja som na vas zavisla prve co dojdem do roboty si urobim kavu a pokvakam s kolegynami a uz ma taha precitat si toto tu :)))
sloniatenko no ja nerobím tak dlho, len ja mam vzdy cosi po praci, kavička s kamoškou, nakupy cvicenie a tak, len keď treba tak idem po robote domov. inak robim klasika 8-16:30 (niekedy dlhšie). bola som rano v lidli a kupila som si dva mega ananasy, uz sa tesim ako ma bude z toho stipat v ustach :)))
a dnes mam na obed rajčinovu polievku s chlebom a asi si pojdem este k tomu niečo kúpiť.
dakujem vam baby za podporu, urcite to nevzdavam, len uz nejdem pocitat kazdu kaloriu na chvilku. a čo večera babky? ja mam chut na tie vajicka, ktore tu stale spominate.
kikki z tych zemiakov si az taku tazku hlavu nerob, ved to bolo po cvicení, telo si vypytalo predsa.
kaqa a to ty tak malo jes, alebo pises len niektore jedla?
mirijam a kedy zacina ten post? ze by som vyskusala aj ja nieco vysadit? joj a to uz bude o chvilku velka noc, no uz sa "tesim".
annika inak co sa toho sportu tyka tak som vcera uplne vypla sustredila som sa len na hudbu a skoro som zo seba odpoadla: dala som 4 km (beh). predtým bol môj rekord -(zo štvrtka) 2,6 km. normálne nechápem kdes sa to vo mne vzalo. tak dnes nejdem cviciť, bolo by toho na mna dost. pojdem zajtra.
majte sa krasne baby, dnes musim makať , tak neviem ci sa sem dnes este dostanem.
prajem krasny a uspesny den!

Annika1987

sloniatenko, napisala si to vyborne! :)
ja som si dnes dala na ranajky moje mnamkove pseno s mlieckom :)), na desiatu som si vzala grahamovy rozok s maslom a veeeela papriky, ale zjem asi len polovicu rozka, lebo chodim skoro na obed, na obed si este neviem co dam, co bude v restike, na olovrant dojem druhu polovicu toho rozka s veeeeela paprikou, a potom idem cvicit a na veceru si dam tvaroh so zeleninou :)
baby, dnes u nas v BA svieti krasne slniecko, je teplucko (iba 0 stupnov), ja uz zijem jarou a totalne ma to nabija energiou! :D ako vy? dala som si uz jarne topanocky, tensiu bundu a oranzove farby na seba :)))

Najčítanejšie články