ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
zuzka a ten jogurt ti rano staci?a ta instantna kasa no sama som bola jej zastancom ale uz nie je zbytocne presladovana teda ma vela sacharidov. ale obcas neuskodi ale ja ju uz nejem.mne sa zda ze mas vela sacharidov za den ci?co je ta vecera?rano si kludne daj radsej nez tu kasu tmavy chlieb+trosku kvalitneho masla a sunku abo aj syr a zeleninu desiata oriesky hrozienka ovocie jogurt..atd obed nieco dobre :) ale+zeleninka olovrant ja jedacam napr tvaroh aslnecnicu abo oriesky ovocie mrkvu a vecera ma byt hlavne bielkovina .
No diétu som držala len raz - delenú stravu, asi pred 2 rokmi a aj to len mesiac, nedokázala som sa týrať tým, že budem variť pre muža a pre dcéru dobroty a ja budem jesť len niečo z toho. A taká predpísaná diéta, akože z časopisov, by ma nebavila, že by mi niekto konkrétne diktoval, čo si mám presne uvariť. Okrem toho, ja keď som hladná, tak som najprv strašne nervózna a potom mám už aj mžiky pred očami a je mi zle, čiže nejaké drasťáky skúšať neplánujem. Tiež si neviem predstaviť, že by som napr. už celý život nemala zjesť niektoré potraviny.
Mám 34 rokov, sedavé zamestnanie a moja strava vyzerá zhruba takto:
ráno - jogurt + musli + banán, alebo syr+paradajky, alebo instantná ovsená kaša
desiata - ovocie alebo polystyrénové chlebíky prípadne niečo podobné
obed - v jedálni, nemáme možnosť výberu jedál
olovrant - káva, ovocie, nejaká "somarina", napr. burizony - tie jem preto, aby som neliezla napr. do čipsov :)
večera - nejaký šalát bez majonézy, príp. aj varené jedlo, ak to jeme všetci doma
strááášne veľa ste tu toho od decembra popísali :) nemám šancu :DD
Zuzi..skús sa k nám pridať, a odsleduj si ako papkáme..skús niečo zmeniť v stravovaní..a váha sa pohne určite ;-)
Danka..hneď by som menila..:-/ Mne sa páči keď je tu kľud..akurát som bola v obchode kúpiť džús na večer, a toľko plagátov, pódium stavajú..V obchode milión ľudí..v rade stojíš 20 minút...Čítala som, že tu bude 150 musherov a 1500 psov :-O joooj...už nech je kľud..
Akurát som zjedla probiojogurt..a večer si dám zas brokolicu so zemiakmi..:-)
Šiškám som odolala-zatiaľ :-)..kapustnicu som si nedala..kvôli tomu, že je dosť kyslá..a to ja sa bojím kvôli vyrážkam.. Takže som spokojná..
ahoj zuzi urcite pojde dole nezufaj ono to trva kym sa telo rozbehne :) napiso sebe viackolko mas rokiv a ake diety ci co si uz skusala lebo mozes mat spomaleny metabolizmus.ja chudnem od 11.1a do 10.1som dala dole 1,5kg a teraz dalsie pol kilo cize 2kg ide to pomalsie ale mne to tak vyhovuje.napis co cez den jes a kedy
Ahojte baby... Ja som tiež začala so sebou niečo robiť, mám 67 kg, výšku 162, stačilo by mi zísť na 60 kg. Od januára sa snažím regulovať stravu tak, že nejem vyprážané, varím si namiesto bielej ryže tú nelúpanú, snažím sa jesť veľa ovocia a zeleniny, chlieb som takmer vylúčila a keď, tak jem celozrný, no po 5 týždňoch nemám pocit, že by som schudla. Na váhe je to to isté, možno trochu sa mi zdá, že nemám až také veľké brucho, ale možno je to len pocit, lebo brucho si neviem dobre zmerať (asi stále meriam inde). Cvičím len doma 2-3x týždenne podľa dvd - pilates, príp. posilňovacie cvičenia, lebo mne sa po aerobiku a takých rytmickejších zvykne točievať hlava...
pokiaľ bude zvládať, tak si to tu spätne budem čítať, ale je toho strašne veľa :)
Je možné, že ešte pôjde váha dole týmto mojím spôsobom? Lebo už pomaly strácam nádej...
danka dakujem za gratulaciu sa tesim jak take tela :) :)
annika ked ti to sedi tie obedy tak potom fajn no ja si musim bravat na poobednu lebo ja sa cez robotu nemozem ist nikam najest ale mne to nevadi aj ked niekedy sa mi nechce varit :) u mna to neni o tom premyslani ze co smiem dnes jest ale o tom ze sa mi nechce varit :) lebo ja si s vymyslanim tasku hlavu nerobim :) a tu zeleninku bysi si k tomu mala davat :) marijam budes stihla striga :) ja teraz jem oriesky hrozienka :) a co na veceru?
sloniatenko, z domu si nenosim obed prave preto, aby som sa nezaoberala vkuse iba tym, co zjem :)) mne to takto vyhovuje, vzdy si az v ten den zistim, co varia, a dam si nieco. ziadna namaha s obedom :).
salaty tam tiez k tomu predavaju, len som si nezvykla kupovat si ich..
čaute kočky.
aloniatenko ten ananás neviem aký je, lebo som ho chcela kúpiť včera večer, ale už nebol, tak som ho kúpila dneska ráno a nechala som ho doma. je úplne mega veľká a ťažký :) veľká gratulácia k polkilečku!
mirijam- k ústočkám, to bude asi herpes (opar, vnútorná horúčka). mne na to zaberá len zovirax z lekárne ale nemôže byť vyhodený ešte(ten opar). ty ho máš už vyhodený, tak asi len neškriabať :(((( a budeš striga dnes večer? no to je super, celkom závidím takúto zábavičku. joj a ty sa netešíš na MS ? ja som sa aj prihlásila do súťaže na rádiu viva, aby som vyhrala a nevyžrebovali ma :/ menila by som s tebou... a neboj za pár týždňov už budeš zberať snežienky v lese a bude dobrá náladička.
annika- no tie vývarovne, ja mám na to až normálne nervy... našu vývarovňu voláme grcálkovo alebo zvratkovo , tam sa nedá jesť. tácka vždy smrdí od nejakej plesnivej handry, jedla si tiež moc nenakombinuješ, buď si dáš čo majú alebo máš smolu. personál milý jak vred na riti...naposledy keď som tam bola dala som si menu že polievka a cestoviny a dala som si k tomu šalát. taký v tej malej kompotovej miske, kapustový a polievku som si ani nedala, a že s našou zamestnaneckou zľavou 4,90!div ma nerozčapilo... jaj dobre že tam už nemusíme chodiť, lebo otvorili kúsok novú reštiku, tak tam húfne chodíme. a že si nenosíš jedlo z domu chápem už aj ja. ja som si dala záväzok chodiť na obed aspoň 2x do týždňa, lebo človeku to chýba- ľudia, pokec pri obede, treba sa socializovať :)))
helus: si kočka si kočka si kočka :))))
Sloniatenko nie nieje to aft...to mám na pere a na brade..skôr také pľuzgieriky..strašne to svrbí..ale neškrábem si to..To bude podľa mňa vnútorná horúčka..to bude asi z víkendu..v sobotu som bola dosť dlho vonku a v nedeľu ma asi ofúklo..uvidím čo mi povie nato mama..
Annika také fádne by mi asi nechudtilo..potrebovala by som k tomu asi nejaký zeleninový šalát..mala si si pýtať..ja by som si ;-) Ná nech ich aj urve tam na mieste :-D