ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ahoj kaqa no ja dnes daako jem :) uz som pisala a kaqa mam zas o polkilo menej ja viem ze uz by som sa nemala tolko chvalit :) pardon :) a ty a tvoja vaha a cm?
anika som myslela ze mas menej rokov teda nemas vela len som myslela ze mas nejak jak ja :) a uz to preslo to co ta trapilo nedavno?uz si tusim v pohode a mas nas predsa :)
dana660xz
nie to len tak zbežne som napísala :)
baby moje tak dneska .. grah. rohlík s maslom. Tak mi to chutí + čajík. na obed 2x šošovicová polievka + cestoviny s vajíčkom + čaj . viem že dneska to nejako bohvie čo :/ oojss ... baby jedlá som dneska oriešky solené majú veľa Kj aj tuku ale veľa Bielkovín. :o) a vy ako dneska?? :)
baby dnes nejak moc furt jem :( tajze rano chleba syr maslo rajcina potom 2mandarinky potom obed teda polka enciana+upecene nasucho zemiaky teda jeden vacsii a rajcina potom 2mandarinky hrozienka oriesky a potom som dojedla tu polku enciana a mama mi doniesla 1krajec chleba so syrom salatom salamom a az potom som si vsimla ze tam je daaka majoneza trocha :( jem jak blazon vsak? :( a uz ma pobolieva zaludok to asi ta salama,,
zuzi, vitaj medzi nami :) som rada, ze je tu aj moj rocnik, mam 33 rokov :) a chudnem tak naozaj od 18. januara, zatial som dala dole 3 cm z obvodu bokov, a nabrala 1 cm :D takze minus 2 :)
Zuzi a ešte dodám..nezabudni piť veľaaaa veľaaaa vody!! ALE ČISTEJ!! :-)
Ja akurát pijem zázvor..Potom si urobím večeru, a hor sa do príprav na večer :-P Dnes bude aj alkohol určite takže ešte neskôr večer si potom dám O:-)
zuzka ja si myslim ze prave vecere su pri chudnuti dolezite lebo ak to vecer presvihnes tvoje telo to uz nema kedy spalit a uklada to.takze opis tie vecere tvoje nech vieme :) na veceru:kuracie masko vajcia tvaroh cottage cheese tofu syr nizkotuc.atd..ale hlavne zeleninka.kolko jes zeleniny a co si jedla presne dnes?
zuzi my tu nejsme na to aby sme drzali daake blbe diety a uz nikdy nezjedli napr rezen kolac zakusok pecene masko knedlu ..prave ze sa snazime jest co nam chuti samozrejme ze sladke sa snazime jest co najmenej ale ak je chut dame si a hotovo ved nemozme do smrti zit bez tskych jedal to by sme dlho nechudli bo by sme to vzdall :) snazime sa jest zdravsie menej mastneho a jest ovocie zeleninu oliv olej menej solit menej sladkych vod atd ale zakazane neni nic aspon u mna ja si davam kludne i rezen smazeny karfiol i trochu sladkeho bolo :)
No našla som ten zoznam, vytlačím ho a capnem na chladničku :)
No tie večere veľmi pod kontrolou zrejme zatiaľ nemám, tam jem fakt všeličo :) asi budem musieť preštudovať, čo patrí teda k bielkovinám :) videla som to tu niekde ďalej vo vašej diskusii.
a na raňajky ten jogurt mám spolu s banánom a musli a normálne ma to zasýti... mám ten pocit teda :)