ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
baby je 50g hrozienok veľa po obede? (môj Ďalší pokus o "zdravé" mlsanie)
dana- no obed..probléma ale dám si malú porciu vždy a budem sa ho snažiť jesť zo zeleninou...a k tomu jogurtu každé ráno mám jogurt a k tomu nejaké ovocie teraz ked jem iba 4 krat do dňa :) aj poobede si dám jogurt a niekedy ho nevládzem ani zjesť
Krasne slnecne rankobabenky.Sôloniatenko pracujem poobede,a vaha stale rovnako,jem v praci jogurty,a acidka a vcera karelab na veceru so syrom,da sa to,ale su bojove podmienky som aj tak spokojna,ze som vobec zisla zo 65 dole,co sa mi dlho nedarilo.
kikki no náhodou je to úplne fajn jedálníček vzhľadom k tomu, že obeduješ o 15stej. ja by som ale nevedela po jednom jogurte fungovať 3 hodiny. ale pokiaľ to tebe vyhovuje, je to fajn.
baby mne pozajtra začne škola a môj jedálniček bude vypadať takto :(
6.00 - jogurt
9.00 - banán alebo jablko nejaké ovocie
12.00- celozrnný chlebík s nejakou zeleninkou
15.00- obed čo bude navarené ( vyberať si nemôžem a skôr to nejde :( )
18.00- bielkoviny+zelenina...
dosť zléé :( podľa mňa veľa sacharidov :(
Ahoj Danka dúfam aj ja..ale už nehlásia..skôr pršať hlásia..
sloniatenko inak na to že si bola na víkende u mamy si to zvládla na jedničku!
mirijam- dúfam, že vám už nenasneží!
ahojte kočeny :) kaqa ja mám ako doplnok stravy chróm, rybí tuk a vlákninua neviem či sa ráta ja celaskon, vitamín D, kalcium, magnézium, koenzym q10 a ešte memo plus. ja som vitamínový maniak :))))
a čo sa papnia týka, tak všetci mi v okolí hovoria že som schudla,že sa strácam,ale moja váha a aj miery vravia čosi iné. od 31.1 do 15.2 ani deko, centimeter zmena... zmeriam sa až 29.2. celý tento týždeň mám naplánované chodiť do fitka behať, lebo sa nám už otepľuje a potrebujem sa natrénovať na beh vonku, nech po 500 metroch nemusím ísť späť :) joj a teším sa na korčule a bicykel! už nech je 15 stupňov :D
joj a papaníčko: raňajky chlieb so syrom alebo čo to je "gervais" desaita hrozno, obed šošovicový prívarok, kapustový šalát, kaiserka pohánková, olovrant tvaroh s mrkvou a reďkovkou knackenbrot, a večera minimozzarelky s cherry paradajkami na grile (v mojom prípade panvica s olivovým olejom )
kaqa Ďakujem za sacharidy :)
Dobré ránko kočky..hej dnes si oddýchnem..nemám naj ráno dnes :-( Jedla som ako obvykle..chlebík, maslo, zelenina+syr..na obed budem mať kačku..a k tomu si dám len zeleninu..a večer neviem čo si urobím..asi nejaký cotage alebo čo..a medzi tým niečo dzobnem samozrejme..
ach joo..sloniatenko celkovo som cez víkend stále niekde bola dosť som premrzla..teraz sa mi to odzrkadlilo..no čo už..
Teraz už popíjam zelený čajík..
dobre ranko kocky tak ja si idem dat svoje klasicke ranajky a na obed asi dusena cuketa a zemiakova kasa :) a ako u vas?marijam tak si trosku oddychni a bude fajn neboj.
helus robis rano ci poobede?a ako sa ti je v robote?