ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
dobre ranko baby tak ja vcera dobre az na to ze som ochutnala 2-3lyzicky male z nejakeho sladkeho kremu :( danka ako to mas urcite zle ze tak skoro odchadzas a neskoro chidis,to si tak dlho v praci?no ja som sa jedlom stresovala hlavne v minulosti ked som este vsetko ratala a chcela byt vo vsetkom na milion percent dosledna...ale to nejde takze teraz to tak neriesim rano ked idem do prace schmatnem chleba syr zeleninku daake ovocko oriesky semiacka a idem a presne 3h nedodrzujem jem ked mam chut niekedy sa stane ze i za hodinu :) niekedy za 3h :) a potom kym idem z prace si davam vacsinou este chlieb lebo kym doma navarim by som hladom umrela :) a vecere moc neriesim vacsinou si robim vajcia rozne a syr zeleninka ale popredu to nemam rozmyslene no a ked robim poobede tak si obed doma navarim a vezmem ja az tak moc nerozmyslam nad tym len sa snazim aby to bolo rychle lahke zdrave jedlo par zasad urcite i ja dodrzujem ale uz sa hlavne nestresujem :) danka kludne polav je to lepsie ako uplne skoncit ved ioddychnut si musime vedet :) hlavne to zas nevzdaj to uz nemozme lebo inak ta cesta nikam nevede ked to zas raz vzdame takze hlavu hore trosku povol a bude ok :) co dnes jete?
Ahoj KaQa nebola brokolica...prišla kamarátka so synom tak som narýchlo zbľajzla polku cotage a syr...ani zeleninu som si nedala..zato syra som si dala hojne..och nevadí :-) Ani som necvičila..nemám svoj naj deň dnes..takže idem do sprchy a pichnúť sa do postele..a tváriť sa spokojne -_-
och baby dnes des! celý deň pekne všetko dodržiavam od piatej do šiestej som si zacvičila a potom som si dala večeru vývar zo zeleninou + 2 vajíčka...a bum! o hodinu švagor spravil francúzske zemiaky a ja som si dala taku normálnu porciu :( dala som si aj k tomu papriku jednu ale tá ma nespasí...:( a potom som si dala ešte jeden plátok taveného syra....zlééé celééé zle :(
marijam
mňamky brokolica so syrom zapekana ? či ako ? :)
Baby idem si urobiť tú brokolicu so syrom a zeleninou :-P Mňamka...zajtra sú u nás ostatky..takže ja zajtra varím kapustnicu a šišky..to tak býva zvykom :-) A potom začína 40-dňový pôst..a ja sa spolu s ním vzdávam sladkého :-) Bože pomahajže! :-D :-D
Aojte baby, tak ako pozerám ide vám to :)
Tak ja som si dala praťňženicu na obed s čajikom. na nič iné som nemala chuť :/
ta a večer grepfruit :)
No tak sa držte : )
dani, hlavne neprestavaj so sportom a nezabudaj na to, ze si davas len pauzu a pokracujes dalej :) uvidis, za par dni ti to chystanie zdraveho papania zacne chybat a velmi rada sa k tomu vratis, aspon tak to fungovalo u mna
annika no to je uplne super, že 1cm späť, paráda!
no baby ale ja ked rozmyslam, že co by som si dala takeho nezdraveho tak ma okrem chlebiska velkeho s maslom ani nic nenapadne :))))) dnes idem behať, dám si ten chleba a hotovo a ešte si ho dam aj obyčajný biely :D inak mne sice nevadi taketo zdrave papanie, ale to ze musim mysliet na to kedy a co zjem a ze vlastne musim byt pripravena na jeden den dopredu, lebo rano odidem z domu o siedmej a pridem domov medzi siestou a osmou, cize cas na improvizovanie nie je ziadny. ale dam si pokoj, vypnem na par dni a hotovo. :) ale nevzdavam sa, to v žiadnom pripade, len menej kontroly.
sloniatenko, mas pravdu. som rada, ze sa tu navzajom tak normalne podporujeme a nie sme na seba fasisti :D
dani, az potom som si vsimla, ze som napisala 2000. prispevok, som na seba hrda :D
inak, dani, za tie dva tyzdne som jedla fakt vsalijako :)) mam naspat 1 cm, ale tie dva, co som uz schudla, tie sa nevratili a ja pokracujem dalej, to znamena, ze 3 isli dole, 1 sa vratil, a teraz idem dalej spokojna a bez mindrakov :)