Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

danulka hlavu hore ved to ze zdravo jes nerobis len kvoli schudnutiu ale zdraviu!danka no konecne prave tito chudnutie ma neobtazuje bo tie minule boli strasne tiez som furt rozmyslala co jest jak jest kedy jest a ratala secko a mala nervy ked som porusila...ale uz sa nestresujem vobec prave pri tomto chudnuti na tomto fore mi to 1krat fakt nevadi teda zatial :) vies danka ja sa uz moc nestresujem a ani uz tak mic ako v minulosti nevvcitam ved sme len ludia takze moje heslo je asi take ze daj si ked mas chut i na nezdrave ale zbytocne si moc neroztiahni zaludok :) :) a snaz sa ich jest nie vecer a sladke malokedy ale nic nemam uplne zakazane to uz by som skoncila i ja :) danka do toho!!

dana660xz

annika ahoj mala si 2000 príspevok v tejto téme. :)
ale prejdem k veci, všimla som si že tu chýbaš, myslela som si že si na cestách :) dám si oddych máš pravdu, už mi z toho švitorí. dakujem moc moc moc za radu

Annika1987

dani, presne k tomuto sa to u mna schylovalo. a aj som sa trosku odmlcala, mozno si si aj vsimla :)). lebo som si dala par normalnych dni, aj sladkosti, aj sacharidy na veceru a tak. citila som presne to iste, ze je to prilis. uz ale opat fungujem na zdravom rezime. chcem ale stavit viac na pohyb. teda povolit v prisnosti, co sa tyka stravy, a viac vydavat energie. zacvicit si trosku aj doma, nielen dva razy do tyzdna vonku. a mozno upravit v strave to, ze si ju zjednodusim. ze zaklad bude zelenina a k nej si dam, co mi prave pojde na chut. menej peciva (grahamove rozky na minimum :))), a viac inych veci a k tomu zelenina. ine veci - maso, syry, jogurty. ale uplne jednoduche, bez komplikovanej pripravy. skor take jedlo, ze rano vstanem, do krabicky nahadzem, co chladnicka da, a idem do prace :). obed v robote normalny.
ak ti mozem odporucit, daj si na par dni volnejsi rezim a stravuj sa skoro tak, ako predtym, nez si zacala chudnut. ak sa citis uz z tohto unavena, tak potrebujes dat psychike oddych a nabrat druhy dych. nic sa nestane, mozno kilo naberies z nezdravych jedal, ale bude to prirodzenejsie, ako ist hlavou proti muru a dostat sa az do depky zo zivotneho stylu, ktory ti nerobi radost. aspon tak som to spravila ja. citim sa teraz super, skoro dva tyzdne som na zdravy zivotny styl (okrem sportu) ani nepomyslela :D, a uz opat som nadsena pre zdrave jedla a nezatazuje ma to vobec :).

dana660xz

ahojček sloniatenko no tukomer ukazuje čísla, ale ešte je asi skoro niečo také kontrolovať. ukazuje mi to nejakých 27% tuku, ale tak každý deň inak :) proste prístroj presný jak má byť :D :D :D ale pohybujem sa od 26 do 29% s tými meraniami, takže nič smerodatné. ale tiež to nechávam všetko na koniec mesiaca, lebo neviem ako vám baby ale mne už z toho riadne hrabe! skor celý deň sa mi točí okolo jedla, cvičenia a chudnutia. a potom kuknem na váhu a ani deko hore dole ani centimeter. mam pocit ze sa z toho zbaznim . ale drzim a cakam kedy sa to stane rutinou, aby som mala tie navyky na zdrave veci automatizovane, zatial sa musim este kontrolovat. už teraz myslim na to, čo budem zajtra jest... prestava ma to bavit, baby ako to beriete vy? nie ste už z toho troška unavené? alebo vas to neobťažuje stále vymyšlať čo jesť?

marijam

Sloniatenko hej veď popíjam stále niečo..už mám za sebou 2 litre liter vody a liter zeleného čaju...a teraz sa mi lúhuje zázvor..A do večera isto ešte niečo dám..na obed som mala pečenú kačku a k tomu zeleninu..pôvodne k tomu bol šalát z červenej kapusty ale do neho ide majonéza..a na ten som vôbec nemala chuť...neskôr si dám jogurt a večer asi brokolicu sparenú so syrom..

sloniatenko

maeijam tak pi vela cajiku :)
danka a co ten tukomer?aj ja si myslim ze som to zvladla docela fajn cakala som horsie :)danka da sa to dajak i v trube mozno i radiaror asi :) inak i ja obcas jem hrozienka z obchodu.
helus proste kraaasa super a ze vsetko tak krasne zvladas,
marijam ja som mala rano svoju klasiku potom nic az teraz par hrozienok a orieskov a idem si tak o polhodku dat polku plesniveho lajtkoveho syra osmazeneho na sucho na grile+zeleninka+zemiaky aj s supkou na tenke kolecka upiect nachvilu a bez soli

dana660xz

annika dakujem, ale neviem ako by som si doma urobila jablka susene, ked nemam susicku na ovocie, neviete ci sa to da aj v trube nejako alebo na radioatore? :D
helus, no pozrimeže modelka! vynikajúce miery, klobúk dolu!

Helus

dana660 ja si davam hrozienok do dlane,a sups s tym do pusy.Inac som sa merala dnes tam pas mam 77,boky-96,prsia-89.To boli miery na obed malo by sa rano,nikdy som sa nemerala vzdy len vazila.Idem do prace majte sa krasne a vela zdaru v chudnuti.Vecer si vas precitam.

Annika1987

dani, to su asi hrozienka susene z obchodu... podla mna by zdravsie mohlo byt doma susene jablcko. v hrozienkach je samo o sebe dost vela cukru... a ci je 50 g vela? samo o sebe to nic neznamena, dolezite je, co robis okrem toho. ja by som sa kvoli tomu voooobec netrapila. pri tvojom zivotnom style je to bezvyznamne :)