Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

annika a preco si teda nenosis z domu obed?ja mam dnes to co vcera teda polku enciana osmazeneho nasucho tiez nasucho opecene zemiky nesolene a rajcinka

Annika1987

sloniatenko, no ten kuraci steak bol kus kuracich prs, na tom bachnuty jeden kus spargle, na tom prelozena sunka a na tom roztopeny platok mozzarelly.... ako chutovo to nebolo zle, ale bolo to velmi fadne a nevyrazne, o nicom. a ziadna cerstva zelenina k tomu nebola, len ryza. ryzu som ani nejedla, toho masa bolo dost na to, aby som sa najedla.

sloniatenko

helus to zavidela kazda z nich :) marijam mas to biele v ustach ci ako?afta?
annika takze obed nechutil?
ja dnes jak som zistila ze mam zas o pol kg menej som omnoho veselsia :) inak vcera som mala najprv. take 50minutove luftovanie vonku a potom este asi 25minutove z toho tych 25min chodza a z tych 50asi 15-20min chodza a dnes takych 17min.a 20min :)

marijam

Annika..no neviem či to je nejak exotické :-D Je to na snehu normálne psie záprahy..sane a tak :-)
Helus to je super..tak Ti držím palce aby si sa aj udržala :-)
Baby ja som už konečne dopiekla tie šišky...ale ani zbla ma nenapadlo si vziať...sparila som si brokolicu..zapiekla so syrom a dala som zo zemiakmi ;-) V kuchyni mám ako po výbuchu..ale to potom upracem keď si vychutnám obedík ;-)

Helus

baby normalne som si vas pri obede precitala,a dakujem za tu pochvalu,za miery,mohli by byt lepsie,ale uz mi neni 20 let,a pomaly sa blizi 50 ale som so sebou velmi spokojna.Inac vcera baby v robote,videli pri prezliekani moju postavu,a hikali,ze co som robila,potesilo ma tp velmi,je zo mna polovicka.a teraz uz len udrziavat,co sa mi aj dari,sladkosti su pre mna tabu,ale orechy+ hrozienka milujem.

Annika1987

marijam, MS v psich zaprahoch? jeeeej, to mi znie tak exoticky :) skoda, ze je to tak daleko, velmi rada by som sa isla pozriet... ale chapem, ze ked tam byvas a vsade kopa ludi, tak nemas naladu ist von.
marijam, neviem, nemavam take problemy na perach ci brade, tak ti neviem poradit.

marijam

Baby ja ani neviem..asi počasím..nie je mi najlepšie...A dnes určite nebudem jesť zdravo!!! Vo štvrtok u nás začínajú MS v Psích záprahoch...to tu bude na mader ľudí(všade hurhaj, bordel)..budem len doma trčať jak kolík :-/ Normálne ma z tých ľudí chytá depka..
Baby a môže byť, že sa vám na brade vyhodí vnútorná horúčka?? Mám tam totiž také niečo podobné oparu..A ešte aj na perách...
Asi si idem niečo zeleninové teraz urobiť na jedenie..ehm..ale keď tie šišky mi tu už rozvoniavajúúúúú újúúúj....

Helus

ahojte baby dufam,ze sa drzite vcera som si vas neprecitala,a dneska tiez este nie,mam casovu tiesen,ale o 23 po navrate z prace si vas precitam,ja mam na obed cestovinu+ paradajkovu omacku,a letim do prace,pa pa zatial.

Annika1987

no tak som si dala ten slavny kuraci steak... a co som cakala od takej "vyvarovne", kam chodim jest :D... no nevadi
inak, baby, nechapem, aky vyznam ma, ked pripravia jedlo - zeleninovy salat s vyprazanym udenym syrom... no mantaci neskutocny... keby tam na to bachli grilovane kuracie maso, este to pochopim, ale udeny vyprazany syr???

Najčítanejšie články