ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Tak baby ja som si urobila na obed tú pohánku k tomu som si urobila syrovú omáčku..a do pohánky som ešte zamiešala kukuricu ..postrúhala syrom a mňam :-) Ostalo mi aj na večer dám si to so zeleninou, olovrant bude probio jogurt..takže paráda :-)
ahojček, no heluuuus teda gratulujem a trošku aj závidím, priznávam sa :( aj ja raz budem chodiť po robote a kolegyne budú o mne hovoriť, že aká som chudá :)))
chcem sa spýtať, či máte niektorá skúsenosti s detoxikáciou organizmu. mne by sa veru detox hodil, ale úprimne Vám poviem, že vôbec ani len netuším ako sa to robí. našla som a nete nejaké sirupy a tabletky a takéto veci, ale nemám ani šajnu čo by som si s tým počala. neviete mi poradiť prosím?
Helus to je úúúžasné, že sa tak cítiš..Super sa teším s tebou :-) Pošli toho slnka aj tu ku mne na Oravu :-) Ja si popíjam zelený čajík, a pôjdem si urobiť tú pohánku..rozmýšľam nejakú syrovú omáčku k tomu..a zeleninu :-)
Ahojte baby ja prave pijem kavu+ caj zeleny,a ja som tu asi z vas najstarsia budem mat 47 za 3 mesiace,ale citim sa na 20 keby ma koleno nebolelo,a nebolo na vymenu.Tu v Ba svieti slniecko.
ahoj danka no ja som nejedla nejak zle veci ale stale som zobkala zly bol ten chleba od mamy :) no ja dnes jem:rano chleba syr rajcina maslo obed dusena cuketa a kasa potom asi orieskya mandarinky a potom ne iem jaaj a este som msla rano kus anaadu ma usta stipu :) a este asi 3lyzicky medu :)
Ahoj Danka nie neuletela som :-D 1500 psov veru tak...dnes som už videla ako sa to tu pomaly ale isto zbiera..takže uvidíme..
Krásne ránko baby moje :-) Tak ako?? Ja po tom včerajšku tak nevyspato..ale poobede schrupnem tak bude fajne :-) Moje raňajky ako obvykle..a dosť som sa najedla takže na desiatu nemám nejak chuť..Len problém, že čo na obed...Helus narobila s mi chute na tú pohánku..asi si urobím :-) A k tomu čo hovoria tvoje kolegine ...závidia!!! A o tej rakovine..to ja som sa o sebe už dozvedela u nás v dedine..neriešim!!!
Baby vy čo idete papať na obed??
Včera večer som popri popíjaní vyjedala tyčinky..ale neva tie som aj vyskákala..takže super :-)
dobré ránko kočeny!
takže začnem pekne po poriadku:
sloniatenko- že si včera veľa jedla, no včera bol nov a vtedy že vraj ľuďom chutí jesť. hmmm súhlasím, včera som si aj ja riadne naštartovala metabolizmus :D nič si z tho ale nerobíme, že?
Zuzka- ahoj vitaj medzi nami:) som rada že máme Ďalšiu členku "chudnúceho tímu" ja mam 25 a pól roka :) 163 cm a nejakých 56-57 kilo. od januára mám dole 3 kilečká minimálne. najbližšie váženie mám o týždeň teda 29.2 moc tomu nedávam, že by som schudla, lebo sa neviem stále zrieknuť sladkého a chleba :/
Kaqa- mám radosť že ješ aj iné než čo napíšeš, leba mňa len zarazilo, že si písala o grepfruite a som bola v šoku, že čoooo? kaqa zjedla len jeden grep za deň? :) a inak ako sa darí? skúšala si sa vážiť?
kikki no ja neviem teda že kde je chyba u teba v tom psyliu... ked pises, že vela vody k tomu piješ, mrzi ma to, ale neviem ti pomoct, velmi ma to prekvapilo, že to na teba takto posobi :(
baculka: vitaj medzi nami! napis o sebe daco viac, nech si ta viem predstavit :)))
mirijam 1500havkáčov v dedine? no pekne teda, asi budeš mať naozaj veselo ! a napíš ako bolo na plese, či si neuletela na metle !
annika ahoj :)))) baví ťa ešte tae bo? nenudí ťa to stále dokola? lebo ja cvičím pomaly vždy niečo iné, len teraz "trénujem" ten beh, ale mám pocit,že ma to začne nudiť. ty nemávaš tento problém?
no a dnešná obživa: po včerajšom macdonalde (ale zjedla som "len" pol hamburgera bez masa so syrom -jaj syrové týždne- a hranolky, jaj a doma som sa potom nevedela dožrať- halušky, chleba, jááááj nnejdem ani vypisovať, lebo sa hanbím)no ale teda dnes jem: raňajky chlieb so syrom, desiatu nestíham, obed cestooviny s nivovou omáčkou, olovrant ananás, potom fiťko a po ňom ananás a na večeru tvaroh s ľanovými semiačkami. keďže dnes nám začal pôst (ako ma mirijam naučila), tak som si dala výzvu počas pôstu nejesť chlieb a sladkosti. budem hlásiť každý deň úspechy :)
babulky prajem vám krásny slnečný deň plný príjemných ľudí! :)
helus zavidia :) a ako dlho sa vlastne takto stravujes?
zuzi ja ma 165cm a na zaciatku chudnutia teda 11.1som mala 68,4 a teraz mam 66,4kg a 25r schudla som zatial 2kg a chcem schudnut na 52-53kg
Dobre ranecko babulky vam prajem.Ja som si urcila kontrolny den vazenia stredu,to znamena ze dnes vaha stale rovnaka,co ma tesi,ze nic neslo hore.ja sa takto stravujem uz od oktobra.ranajky si spravim mrkvu+ jablko nastruham+ orechy+hrozienka+med to mi prislo na chut.A obed pohanka+ zeleninka a salat.