Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

aaaaa, tak mna dnes nasi vyvarovnici ma dnes velmi potesili :) dnes mam na obedik:
Šalátový tanier s kuracím mäsom "Gyros",dressing,pizza štangľa

dana660xz

ahojte kočky , krásne ránečko prajem :)
annika, ja behávam zatiaľ len asi tretí týždeň, chystám sa v júni na ladies run a možno aj iné behy, ale maratón asi nie. no akeďže som len pred 4 mesiacmi prestala fajčiť, tak ešte nemám pľúca traké zregenerované, tak vládzem len pol hodinku. a za tú polhodinku dám 4 km, rýchlosť od 8 do 8,5 a posledná minútka na 9tke :) a potom ešte 5 min rýchla chôdza na vydýchanie. ale ako začne byť teplo nebudem chodiť do fitka, ale asi z devínskej do devína, to sú nejaké 3 alebo 4 km. a zajtra sa chystám okrem behu aj na bodywork, nech si telo nezvyká.
zuzi- držím palec aby si dneska nabehla na zdravý štýl papaníčka. inak ja robím niekedy pohánku tak, že j zalejem vriacou vodou a nechám 20 min tak a je to hotové, ale to iba lúpanú pohánku.
Mirijam- ja tvaroh lúbim a kupujem si v lidli ten odtucnený, tak ten je bozsky, ale neviem to jest stále, teraz som ich mala casto, tak mi to už lezie hore krkom, ale ked si dám pauzu, bude to zas ok.
kiki no tie nohy a steper. ja mam tiež rovnaky problem s behanim, odkedy beham, su moje nohy hrubsie sa mi zda. a neviem čo s tym mam robit, lebo nechcem mat svaliskove mega nohy, ale stihle a svalnate nohy. :( neviete niekto poradiť ako cvicit na nohy tak aby schudli a nenaberali svaly?
sloniatenko- neboj sa merania, vidíš že to dobre dopadne, rčite nejaký ten centimeter musí ísť dolu. uvidíš, veď robíš všetko dobre.
dnes papam takto :
R: ovesne vlocky, mlieko
D: ananas
O rajčinová polievka, fitness žemľa :)
Ol: jogurt+ ľanové semienka
V:? to ešte neviem, lebo idem k rodičom , že čo budú mať ;) a keď nič dám si praženicu :)))
ráno som si namočila fazulu, niečo z nej urobím, pojdem pohladat na vareche niečo moc dobruckeho :)
kamartá mi včera poradil ako sa robi detoxikacia organizmu, idem to naštudovať, ak ta bude niečo zaujímavé, dám vám vedieť.
paaaa

Annika1987

zuzanka, ja pohanku varim tak, ze dam zovriet slanu vodu, nasypem do nej pohanku a necham minutu varit. potom odstavim zo sporaka, zabalim do utierky hrniec, a necham 20 minut stat. je vynikajuca! :)
dnes som si na ranajky dala to moje milovane pseno uvarene v mlieku, plus som nasypala do toho skoricu a namletu jednu polievkovu lyzicu lanovych semien, mnaaaaam :D ja som asi divna, ale mne to chuti najlepsie, ked to nie je na sladko
na desiatu, ktoru budem mat za chvilku, mam len jablko, lebo obed mavam skoro
na obed este uvidim co nam varia
na olovrant grahamovy rozok s maslom a paprikou
potom idem cvicit taebo
a na veceru si dnes dam... mozno mozzarellu s rajcinou, to je moj najoblubenejsi syr!! :)
dnes miniem posledny grahamovy rozok, co som doma mala. od zajtra uz by som rada nejedla vobec ziadne pecivo, ale nahradila to zeleninou. samotne pecivo mi vlastne ani nejde na chut, ked mam hlad.

marijam

Zuzi ak to chceš variť pre celú rodinu tak šálka Ti bude málo..Mne tá šálka bola dosť lebo ja som to jedla sama a ešte mi ostalo na dnes :-)

marijam

No včera som to robila tak, že som si dala šálku pohánky a dve šálky vody, a osolila. Nechala som to vyvrieť..tak ako ryžu. Ona sa Ti tak napučí..taká ako popukaná bude, ale mňamková :-P

marijam

Zuzi ja si ju varievam..Či už ako prílohu alebo na spôsob rizota..Včera to bol taký mišung :-) O tom, že sa má pohánka nechať len napučať som nepočula..ale možno je to tak..niekedy to skúsim :-) Ju popravde dlho variť nemusíš.

zuzi2222

ja mám dnes na raňajky ovsené vločky s banánom a bielym jogurtom, na obed plánujem zemiaky so zeleninou nad parou a večer ešte netuším...
Chcem sa vás ale opýtať, ako si mám upraviť pohánku, kúpila som si, ale dočítala som sa na nete rôzne, jedny píšu, že sa to nemá variť, len napučať vo vode, inde som našla, že to robia na spôsob rizota so zeleninou, čiže uvaria... Už keď to mám, tak nech z toho dostanem čo najviac vitamínov a všetkého, čo to má...

sloniatenko

dobre ranko baby takze ja nie len ze som si vcera dala coko tycinku ale vecer i 3kusky pizze take 3trojuholnicky :( som ja ale...ale dnes uz snad po tom mojom volnejsom dni bude zas secko na dlho ok :) ja dnes variit nestiham takze si musim urobit bud rychlovku abo nieco kupit,...nemam rada take dni ked neviem ako rychlo riesit jedlo.no neva daco bude :) a ako sa inak mate?baby ja mam zajtra to prve mesacne meranie no skoda ze som sa nemerala hned na zaciatku chudnutia no co uz.bojim sa toho...