ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Dobre ránko baby :-) Tak ako?? Čo ideme dnes papať?? Ja si idem asi uvariť zeleninovej polievky..od včera mám tej pohánky..takže niečo vymyslím :-) Raňajky ako obvykle..Teraz už idem na zelený čajík...a ptoom sa pustím do varenia :-)
Annika syr ja milujem syr!!!! Pošli :-P :-P mňaaaam :-) Super si nakúpila ;-)
Kiki ale tak streper máš na nohy nie?? Isto Ti museli nohy zhrubnúť ak na ňom cvičíš..:-)
Zuzi nezúfaj...dnes je krásny nový deň...Začni pekne od rána poporiadku a bude ;-)
KaQa Ty čo?? Tiež si nemala asi naj deň čo?
Želám krásny dník a nech sa vám darí baby moje :-)
marijam- ale ja nechcem mať hrubšie ... mám dosť hrubé nohy a aj svalnaté...ja neviem z čoho ich mám také asi že som v detstve športovala no neviem
kaqa hlavu hore neboj sa :)
zuzi no su i zle dni ale tento jeden ti musi na dlho stacit :)
annika ahooj ty cestovatelka nasa :) tak ze vylet z prace? :) aj ja mam rada ruzovu :) a super nakup fakt tie syry by si mi mihla poslat :) tusim mas super naladu len. tak daleja ja dnes coko tycinka aleneva i take musi byt :) baby dibru nocku.
zuzi, ani ja som dnes neexcelovala... moje jedlo dnes bolo priserne kvoli sluzobke
ranajky: jablko!
desiata: polovica grahamoveho rozka s maslom a paprikou
druha desiata: druha polovica grahamoveho rozka s maslom a paprikou :D
predobed: kus salatovej uhorky
obed: Activia biela napoj, hrst slnecnicovych zrniek
vecera: zeleninovy salat so syrom Boryna 20%
cize jedalnicek prejedajucej sa anorekticky :D zajtra uz budem jest normalne a tesim sa na to :))
plus - nepila som skoro nic cely den, az po prichode domov vecer som si urobila 4 deci kamilkoveho caju...
a este jedno spestrenie jedalnicka - klicim sosovicu :D predtym som tieto klicky jedavala, da sa naklicit vselico, pridam sem odkazy na clanky, ktore vam pomozu, ak by ste si chceli klicky robit doma
ivanbella.blog.sme.sk
ahojte :) no dnešná moja strava:
ráno - ovsená kaša instatná - nechcelo sa mi nič robiť
obed - čučoriedkový jogurt a rožok (bola som na školení)
medzitým 2x čaj z automatu (čiže sladký)
večera - hranolky s kyslou kapustou a kečupom a tatárskou... to som tomu dala, ale bola som taká hladná, žeby som aj klince zožrala a muž nič nestíhal uvariť :((
nevadí, zajtra už budem snáď jesť normálne...sľubujem :D
ahojte babulky :) dnes som bola opat cely den na cestach :)
moje stravovanie bolo dnes velmi chudobne, jaaaaj... ale bola som v prazskom Interspare, mali tam neskutocne dobry vyber, citila som sa tam ako v raji, tak som nakupila koooooopu syrov :D celkovo moj nakup :D
mozzarella v naleve 3x
balkansky syr
eidam platky 30% 2x
ementaler boryna 20% 2x
a k tomu som si kupila este dve balenia tuniakovych steakov (jedno v slnecnicovom oleji, druhe natural), jedno balenie ma tri 80 gramove plechovky, takze na 6 salatov mam vyborneho tuniaka :D
potom som nakupila cherry rajcinky, zelenu papriku a 200 gramove balenie lupanej slnecnice :)
takze ja uz viem, co budem mavat dalsie dni na veceru :) nieco z tohto budem kombinovat, doma uz mam salatovu uhorku a bylinkovy cottage cheese... a biele nizkotucne jogurty a vajicka... takze ak chcete, tu mate inspiraciu, co sa da papat na veceru, aby ste vkuse netlacili iba tie vajicka :)
a este som si do auta kupila Activiu bielu napoj, ale ten uz som davno vypila :|
dani, mna to taebo straaaasne bavi!!! :)) vobec nemam pocit, ze by ma to prestavalo bavit, zajtra si kupujem uz druhu 10 vstupovu permanentku :) a dnes som si v Prahe kupila aj pekne kriklavoruzove tricko na cvicenie :D tak uz sa tesim, ako si ho zajtra obleciem :) ak ta nebavi jeden druh cvicenia, tak obmienaj viacere sporty, ono to bude aj lepsie pre teba, lebo telo si aspon nezvykne na jediny sport a neprisposobi sa tomu, takze to bude mat stale silnejsi ucinok :) a ako si teraz na tom s behanim? ake mas trasy alebo cas? chystas sa aj niekam na maraton?
Helus, to je zavist, co? :D no len nech cumia a ohovaraju :) teba sa to nedotkne, ty budes krasna a vsetky, aj ovela mladsie kolegyne, mozu len cumiet, aka si kocka!!! velmi ti to prajem! :)
Baby ja dneska nič moc. chlebik s uhorkou mlieko keksík šošovicová polievka zemiaky tyčinky rohlík a syr :/ ..... ojjjjj nejako idem dole :(
Danka..Ty nemáš rada tvaroh? Ja by ho na kilá jedla :-P Najviac mi chutí ten pol kilový jemný z lídla..do toho si už ovocie tak pridať a hotová mňamka :-)
Kiki jasné, že máš nohy hrubšie...To sú svaly...Keď sa pozrieš do zrkadla tak sa Ti nezdá, že sú pevnejšie, krajšie?
Sloniatenko to nič... :-) Treba sem tam porušiť...vlastne si dopriať...však nevzdávame sa toho úplne..predsa sme si povedali, že to neprestaneme jesť úplne...tak treba si dať raz za čas :-)