ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ahojte babulky moje,vidim,ze sa snazite a to je dobre.Ja mam dnes na obed zalozny rezim som mimo domu,takze tuniaka v paradajkovej omacke+ Moskovsky chlebik a hlavku ladoveho salatu.A vecera este netusim,to sa rozhodne v praci,ale olovrant asi jogurt s mandarinkou,a vecera vajcia+ paradajky,alebo cottage.
a dnes ten salat na obed bol vynikajuci, uplne ma prekvapili v tej nasej "restauracii" - salat bol stavnatucky cerstvy (to aj byva), masa bolo dost vela a take velke kusy a cistucke bez sliach ci koze, vobec nebolo suche a dobre chutilo, a dressing bol mnam :) bodaj by som si doma take dobre vedela spravit :)
sloniatenko, ty sa merias zajtra? no som velmi zvedava!!! :) odmeraj sa hned rano, ako sa zobudis, a supni sem cisla! :) urcite si schudla
annika ja milujem korčule :) tiež sa neviem dočakť ako budem korčuľovať a korčuľovať a korčuľovať. naozaj je to pre cele telo cvičenie.
sloniatenko keby som dala dole 1 cm za mesiac som veľmi šťastná- prešťastná. prvý mesiac som dala dole viac než jeden cm, ale nie som naivná, že by som verila, že je to tuk. a potom prvé dva februárové týždne ani milimeter. takže ak by na budúci týždeň bol 1 cm dole skáčem 2 metre od radosti :)ale keď nebude zmena poskočím si aspoň meter :D a ver mi že jeden centimeter je veľa tuku dole z tela. dúfam, že hneď ráno keĎ zajtra zapnem net, už budeš pomeraná :)
sloniatenko, ja sa snazim chudnut 1 cm z bokov za tyzden, ale, samozrejme, nie vzdy sa mi to musi podarit. zvlast, ak uz budem mat cosi schudnute, pojde to pomalsie. meriam si obvod cez prsia, obvod pod prsiami, pas a potom este boky cez najsirsie miesto, ake na sebe najdem :).
marijam, meter? to mate za chvilu roztopene :D prepac... prajem, aby to bolo naozaj co najskor! :)
Sloniatenko asi tak meter :-/ -_-
ahojte kocky zuzi s pohankou ti neporadim :(
annika aj ja docela lubim mozzarelu :)
marijam ahoj kolko mate snehu?
danka aj ja jem ananas :) je supeer len ja by som este jedla ale usta taak stipu ze sa neda :( no snad daake cmzisli lebo ja som sa odmerala neskoro ne hned na zaciatku chudnutia takze nebudem vedet presne kolko je dole ale neva.a kolko cm za mesiac je podla vas fajn?ja si meriam boky brucho stehno na dvoch miestach a lytko :)
Annika kým bude to potrvá ešte chvíľu..ale už hlásia oteplenie..tak to je super..viem, že je to na dobre ceste :-)
marijam, uz nech mate jar tam u vas!! :) znie to supeeeeeeeer
ja by som zas chcela chodit na kolieskove korcule, ked som chodila korculovat, chodievala som tak kazdy druhy den, a zvykla som prejst 20-21 km, no neviem to este prilis dobre, tak sa stale len ucim :) ale namahala som pri tom svaly celeho tela, aj ruky, chrbat, brucho, asi prave preto, ze to este neviem :)
Danka ja ho môžem v akomkoľvek množstve :-) A ináč k tým nohám...cez leto som chodievala po horách..takže nato aká som chudá mám celkom pekné nohy..Všimlo si to aj okolie, že sú také "vybehané" :-) Mne sa páčia.
Teším sa tiež keď už "skape" sneh čo aj ja pôjdem behať....Nikdy som nebehávala..ale budem chodiť a teším sa nato :-) Popri tom nejaké vysokohorské túry v Roháčoch, Poľských Tatrách..nejaký ten Rozsutec :-) Akurát som pozerala teraz mapy..tak my sme s priateľom niekedy uťali aj 20km denne v horách..A to sme chodili každý víkend..niekedy aj dva krát do týždňa :-) Takže paráda..už sa nato znova teším :-)
Juuuj hneď mám krajší deň keď si nato spomeniem :-P