ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko kľuuuud máš tu mňa! ja som začala na 60tke s tým že potrebujem dať dole na 48 kilo, čiže 12 kilo dole. neboj sa ty nič mňa máš ako parťáčku istú aj v uržiavacej fáze :) ešte mi treba dať dole minimálne 9 kilo sama určite nebudeš :)
sloniatenko, tak to veru nie!! neopustime ta a neboj, nie si jedina, ktora potrebuje schudnut viac kg!! budeme spolu vsetky pokracovat v tom zivotnom style, pre ktory sme sa rozhodli. ci uz budeme chudnut alebo sa len udrziavat, stale sa budeme snazit fungovat tak, ako teraz fungujeme. takze nikam sa neponahlaj, mas kopu casu, nikto nikam neodchadza a nikto s nicim nekonci :). budeme tu stale spolu fungovat tak, ako doteraz. jedna bude chudnut, druha sa udrziavat, stale sa budeme spolu podporovat :)
babyy ja potrebujem este schudnut 14,4kg :( :( je tu vobec niekto kto tolko chudne?sak ked schudnete tak ma tu opustite lebo mne to bude este dlho trvat :(
Baby ja neviem či mám kondíciu v prdeli..ale proste viac som nevydržala..možno vy vydržíte :-) Ale však ako moja sestra hovorí " Netreba to preháňať s pohybom!" :-D Zajtra je tiež deň ;-)
no babyyyy tak aj ja si stiahnem to video, ked 10 minut a nevladzes, hmm to musi byt ale supa :)
obetujem 17min zo svojho casu večer a zajtra dám vedieť, akoe to pre mna bolo.
helus dakujem za tipy na detox, rozhodla som sa pre nejaké tri dni na ovocných a zeleninových šťavách. ten neera sirup som si aj ja pozerala, ale asi by som nevedela fungovať v práci bez jedla. ešte ale neviem kedy uskutočním túto očistu.
marijam, som strasne zvedava... a presne ako pises - aj zajtra je den
Annika vydržala som 10 minút...viac sa nedalo. Aj tak dosť kedže je to cca 15 minútové cvičenie..a svalovicu myslím z toho mať nebudem :-) No nič to aj zajtra je deň...večer si trochu zacvičím ;-)
baby hned sem rano hodim kolko cm zmizlo nebojte :) som straasne zvedava snad za mesiac aspon daco ved vtedy ked som sa merala mimo termin tak daco bolo dole ale to som di nezaznamenala zaznamenavam az kazdy mesiac :) ja idem obedovat polku plesniveho syra nasucho ismazeneho akurat ze dnes nemam odtucneny :( a zemiaky nasucho a zeleninka :) helus ty musis byt kocka fakt!
marijam, tak napis potom po cviceni svoje dojmy :D a zajtra zase cakam informacie, aku mas z toho svalovicu :D aj ked nezelam ti ju, ale ak to je ucinne cvicenie, da sa cakat, ze nejaka bude... :) dobre si zacvic!
Annika Ja si to idem teraz zacvičiť ...mám teraz trochu času a 17 minút ma veru nezabije :-)
To je super citát :-) Už som ho počula :-)