Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

danulka dakujem :) no gate mi naozaj padaju ako v pase a boky mam mensie to vidim :) dakujem za gratulaciu :) ale brucho mam stale velke ale sak to zude :)

dana660xz

krasne dobre ranko dievčence moje :)
annika no 45 kilo, keď sa budeš cíťiť dobre tak fajn,ale keby moc fúkalo, aby ťa neodfúklo :)))) inak v stredu som pozerala na prime "kalorie bez obmedzenia" či nejal tak a to je o moc tučných ľuďoch -200-300kg, no tam bol chalan čo mal v prvej triede na ZS 45 kil =) momentálne je už chudák rok po smrti, prejedol sa do hrobu :( a annika že koľko mam ja v bokoch no tam kde meram ja asi 88 cm ale na najširšom mieste určite aj 100! -bože veď to je meter ritiska :)ja to meriam tam ako mam nohavičky hore, asi v tom mieste tam je tych 88. inak uz si klicim sosovicu :)
baculka ahoj no vidím prudku podobnost s helus :) kolienko choručke a aj vela zeleninky , to helus tie rada! inak keď raz budem veľka stane sa zo mňa vitarián! v marci plánujem detox- pár dní ako vitarián, uvidím čo to so mnou spraví, ale verím, že je to zdravý spôsob života- bez chemie a tepelneho spracovania jedla. ale nemam na to este "gule".
xnoemix ahooooj aj ja behavam, teda začala som, dnes by som rada zabehla 4,25 km. to by bol môj rekord. len tak dalej :)
zuzi uži si chatu !
sloniatenko akože ODPADLA SOM!!!! počuj akože ani neviem čo ti mám napísať normálne jak som to zbadala, tak kukam kukam ako puk či dobre vidím! klobúk dolu - gratulácia najväčšia - uctiva poklona ! normálne si ma dostala, vieš aká som ja z teba šťastná? wow wow wow. veĎ to musíš vidieť na oblečení, to ti musia gate aj tričká visieť, čo si bola slepá, keď si pochybovala? wauček ešte raz, ja sa musím z toho asi spamätať! :)

kaQa

Baby tak ja dneska len grahamový rohlík s maslom a čajík zatial.
Dneska dúfajme že mi to pojde lepšie :)
aj keď večer idem do oslavu :/
Baby a kedy sa vážite? rano večer? ako kedy? :)

kaQa

kiki5599
nejako to zvladneme :D ano pohyb je najlepší aj to plávanie :)

Annika1987 asi tak pojdem do obchodu a kupim si nejake oblečenie a uvidime :) že ake čislo mi bude dobre :)

noemix
jasne zobereme ta medzi nás Vitaj :)

Baculka to sa z toho naješ? :)

sloniatenko pripájam sa aj ja gratulujéém :)) júújj :)

sloniatenko

baby prave ila v telke reklama na pripravok na chudnutie uz mi s tym udu na nervy..a naco blbe pripravky?ved mi tu kraasne chudneme a nic k tomu nepotrebujeme a nicsi nezakazujeme :)

sloniatenko

annika teda ta to tak znicilo?a to tricko je take uzucke? :)
baculka nechudnes asi oreto ze tak malo jes ved ty jes len ovocie zeleninu a vecer to dozenes s tou zlou vecerou.
noemix a ako dlho sa uz takto staras o seba?ja mam 165cm a mam teraz 66,2 schudla som uz2,2kg
helus ides plavat jeeej a potom pracovat?a vikend mas volno nie?tak asi tvoje telo uz nechce chudnut sak si uz kocka :)
marijam si sa vcera bavila co :)
este raz vam dakuje
m kocky moje :)