Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

čaute babky moje.
tak som späť od doktora a mám naordinovanú protiplesňovú stravu. zatiaľ na mesiac ale podľa slov môjho doktora, ak to zaberie tak navždy. paráda :/ ach čo človek neurobí pre svoje zdravie, že? idem študovať, čo mi vôbec ostane na jedenie :/ zatiaľ to vidím asi že budem žiť zo vzduchu. nemáte niekto skúsenosti s touto stravou?

Helus

Baby ja uz som po hodinovom plavani,super znova som si kupila pernamentku,v pondelok idem zasa,nejako to sklbim s pracou.Mariam moj ciel bol ist na 65 a mam 61.2,tak som spokojna.teraz uz len fakt udrziavat.Sloniatenko vikend mam volny,aspon dufam,ze sa nieco nevyskytne v praci,buduci vikend mam pracovny.V nedelu sa chystam s vnuckou na turu na Kamzik,alebo Kolibu,dufam,ze pocasie bude priat,aspon ako dnes.Ja mam granatir,a cviklovy salat.A v praci nejaky syr asi mozarellu so zeleninkou.Baby vaha nie je podstatna,ja som to zistila na cm ze poubudali,musim si kupit novr rifle,v auguste som si kupila za 60 euri a su mi velike nenositelne,co uz zastrcim do skrine.Teraz mam len 1 a mam kopec krasnych teplakov,takze buduci tyzden kupovat rifle mi treba ist.Prajem vam pekny vikendik.

Annika1987

moj dnesny obed, som zvedava :)) idem do inej restauracie
Miešaný šalát s restovanými krevetami preliaty limetkovo - bylinkovou vinaigrette

Katkaaaaa

dievčatá zaujíma ma tá šošovica naklíčená...akým spôsobom sa to dá naklíčiť? treba na to nejakú špeciálnu šošovicu? ja tiež chudnem, už od leta, v júli som mala 94kg, dnes ráno to bolo 86.5 ...mohlo to byť asi aj viac, ale keď ja som lenivá a aj so zásadovosťou mám občas problém a sem tam si dám aj niečo, čo by som nemala :(

Annika1987

marijam, ta sosovica chuti fakt ako mlady hrasok, takze kludne ju mozes papat len tak. ale zvykne sa pridavat aj do zeleninovych salatov alebo do ryze, do hocijakeho jedla, to by bolo treba pozriet recepty. je to lubovolne :) a da sa naklicit aj psenica alebo dalsie zrnka :)) ale ja zatial ficim na sosovici :)
skus si na nete viac vyhladat o klickoch, uvidis, ze je to velmi vhodna strava pre nas, ked chceme byt zdrave a krasne :)

Maoam

caute babule,

Sloniatenko: ja som to citala trikrat! :-DDD mam uplne nechapacky, ako je mozne za mesiac zhodit 6cm z pasu a bokov...to co si so sebou robila??? :-DDDDDD vsak podla toho, co si tu pisala, som bola v tom, ze nic neslo dole :-DDD

no kazdopadne GRATULUJEM! wow :-DDD, ake mas teraz miery? vaha je relativna, vidis sama, dole 2kg a v mierach tolko, ako keby si zhodila 6kg. Takze uved aj miery, ak c hces!

marijam

Sloniatenko možno si si to nejak neuvedomovala, že si schudla..ale teraz..uáááuj :-) Moja sa tešíme všetky s Tebou :-)
Ja som akurát dopila zelený čaj, a zas žujem syr!! :-D Keď ja si nemôžem pomôcť...
Idem sa pustiť do varenia a vypekania ako vždy :-P Ide víkend a dnes mi zas príde drahý tak zas mu niečo idem pripraviť :-)
A baby tá šošovica klíčená sa dá jesť aj samotná? To si dáte tak na desiatu či olovrant alebo jako?? :-)

Annika1987

dani, ja uz dnes mam naklicenu sosovicu v jeditelnom stave :)) po troch dnoch od zaciatku klicenia. dala som si aj do mrazaku tri porcie, a aj so sebou som si uz do prace vzala. chuti to ako sladky hrasok :). a je to vitaminova a mineralova bomba. a pacila sa mi tvoja reakcia na sloniatenkove uspechy :DD
sloniatenko, ano, to tricko je obtiahnute, takze pod nim ziadnu slaninu neutajim :D ale ked mne sa tak paci :) a nehanbim sa za seba, som pekna aj taka, aka som teraz, a aspon bude este lepsie vidno, ako na sebe pracujem :)