ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Danka tak to je mi ľúto :-( To s tou diétou...či čo to vlastne je :-(
Sloniatenko áno bude lásky víkend :-P
Inak som sa prejedla presne ako som povedala..dva plné taniere hŕstkovej polievky a ktomu obrovký tanier bryndzákov...katastrofa som ako balón...a to stále niečo pojedám..teraz robím dve štrúdle..jednu tvarohovú a druhú jablkovú..idem si urobiť zázvor..a hodím si hodinové cvičenie, a basta!!!! Dnes nič nerobím len sa ponevieram po dome, a prejedám...Treba sa rozhýbať nech to aj šľak trafí!!
ahoj danka uzi si vikend :)
super dakujem, urcite urobim aj s tou uhorkou, to moze byt uuuuzasné! majte sa krasne babule, ja odchádzam, idem makať ! papaaaaaaaaa
danka ja robim i podla toho receptu co som sem davala s tou rajcinkou ale inak robim taku klasiku : osmazim cibulu potom dam na kocky masko chvilku orestujem podlejem vodou tak viacej sak este sato bude dlho varit.dam sol cervenu mletu papriku a tej dost cierne mlete korenie celu rascu a dusim.kontrolujem kolko je vody a ked je hotove tak ochutnam ci je mnam :) mozes trocha zahustit muka voda.+ryza a salatik :) alebo tam mozes este pocas varenia pridat nakrajane zavarane oharky 1-2 a natvrdo uvarene vajce.a este sa da dochutit i kecupom a horcicou ale to moc nedavam
absolutne o nicom neviem :( nie je kam ísť, a vlastne neviem ani kam by si ichcela ísť, či za kultúrou, prírodou, na nejakú výstavu alebo kam. ja pôjdem 149x zas cez les do devína, ak bude dobré počko. zoberem aj psa, nech sa vybehá.
inak nemáte niekto nejaký tip na mäsové jedlo? niečo z bravčoviny a nie na plátky a aby som ho nemusela moc chytať (na kocky nakrájam). chcela by som drahému niečo navariť. ale neviem čo a nech je to pre neho prekvapko, tak sa ho nechcem pýtať. a na hríboch alebo perkelt nie, to mal už tento týždeň. niekto niečo?
neviem voobec asi pojdem kuknut mamu a mozno si i ja zacvicim rada by som dakam isla no neviem kam nevies o nicom?
baby moje ja sa vam furt obzeram :) :) kukam tie boky a porovnavam a veru su omnoho stihlejsie videt to fakt :) a to brucho?furt si ho prezeram a hladkam teda skusam ze uz neni aztake obrovske stale je velike ale riadne sa zmensilo :) baby a to vsetko vdaka vam :) co budete robit cez vikend?
no u mna su vikendy zle zle zle. vtedy som sama vynimka :) v tomto pripade "naštastie vikend su len 2 dni". planujem si vyjst do prirody konecne a mam aj vela domacich prac, tak sa hadam zabavim tak, aby som z nudy nevyjedala :) joj a budem cviciť v sobotu to brucho, dnes nie, lebo idem behat. a planujem veeeeeeeeeela spt, priatel ide na rannu, tak mozem vylihovat do kedy chcem :) a ty sloniatenko čo budeš robiť?
joj danulka ja neviem voobec ale vikendov sa vzdy bojim ty nie?vies kvoli jedeniu.neviem asi budem muset ist nakupit ale vidim to asi bud na daake dusene masko mozno rezen a mozno smazeny karfiol ci cuketa nic dietne :)
prehnala som so s chilli takže toiba pali, ale aj tak je to nejake dvine...
no a čo budem variť? mam chuť na čínsky víkend. v lidli som si kúpila tie rezance, tak to nejako by som hádam pripravila, hľadám akurát recept. a potom ostrokyslú polievku. to máme radi obaja. a hadam sa mi naklici aj ta sosovica tak aj nejaký šalátik z toho, tiež hľadám recepty :) a ty ? čo budeš mať cez víkend?