Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

inak som sa vratila z cvicenia... myslela som, ze ani domov nedojdem na tych mojich vysilenych nozickach :)) a inak to tricko som si kupila super, vsetok tuk som aspon na sebe videla :D nevadi, bude uz len lepsie :)

Annika1987

Maoam, tych 45 kg ber s rezervou, ja si myslim, ze moja prirodzena vaha, kedy si nemusim davat pozor na stravu, je 48 kg, ale pokazila som si to - ved vies cim - stresy a z toho blok v jedeni atd...
Baculka, nevydrzala by som tak jest ako ty, len ovocie a zeleninu, nedokazem si to predstavit :). preco si takmer vitarianka? chuti ti to alebo mas na to ine dovody? rada by som tomu rozumela :) mne to nehrozi, to viem, ale zaujima ma to :)
sloniatenko, neskusila by si poobede ubrat sacharidy? ale to je len taky napad, urcite nerob nieco, co ti nevyhovuje!! to sme si predsa zakazali :) a inak strava v pohode, nepapas vobec privela :) len som rozmyslala nad tou skladbou pocas dna... asi by som si take sladsie jedla dala hlavne doobedu, poobede uz tak ani nebudes mat na ne chut, myslim.

Baculka

Takže niečo bližšie o mne :)
Diéty som nejako nedržala skôr som od leta upravila straovanie a véééľmi veľa som sa hýbala, od min zimi mám dole tak 5 kg :) potom som mala zdrav. problémy kvôli ktorým som schudla na 59 kg (čo bolo o 8 menej ako min Vianoce), ale cez Vianoce som to pribrala na63 takže to musí dole :) nechudnem preto ako to vyzerá, ja sa tak proste cítim zle. Niekto sa zle cíti bez make upu ja proste neznášam tuk :) a najmä ten na bruchu , mám aj dosť široké boky, takže celý život mám trochu väčší zadok :)
Moja strava je asi taká že od malička moc nejem mäso, posledných 5 mesiacov jem mäsom raz za mesiac, občas ani to, mlieko nepijem takmer rok - to prišlo tak spontánne, kedže som prišla na to že mi veľmi spomalje metabolizmus, prekysluje a dosť sa z neho vždy vyhádžem, ale ked mám chuť na mlieko tak si dám glgy :) zo syr. výrobkov jem najmä cottage cheese, inak bielkoviny doplnam najmä naklíčenou šošovicou a mungom.... Svoju stravu by som charakterizovala ako 70 % vitariásku a 30 % stravovanie veľmia zaneprázdneného človeka ....čiže tých 30% môjho zlého stravovania chcem zmeniť na 30 % ... to znamená že : raňajky psyllium +200ml vody + 0,5 l zeleného čaju, .. o nejaké 2 hodiny zjem raňajky, jablko / pomaranč -také väčšie, okolo 12 začínam prvým kusom zeleniny nejaká mrkva, alebo šalát, prídem domov a dám si šalát ( ľad. šalát, čínska kapusta, cherry paradajky, uhorka, paprika, naklíčená šošovica ) toto jem denne, samozrejme zeleninu striedam rôzne...a kritické sú pre mňa tie večery, pretože vždy po obede si musím ísť aspoň na hodinku lahnúť, vtedy mi zatiaľ vytrávi a doma sa už vypeká resp varí večera, čiže často zhreším ako dnes a dám si o 7 langoš s trochou cesnaku + polka čínskej kapusty + ešte jeden chlebík s cesnakom a čínskou kapustou :/ ... šport milujem , ale bola som na operácií kolena a musela som na pol roka nerobiť takmer nič, teraz idem začať chodiť plávať :) a inak sladké nejem - doma to nekupujeme, ale ak dostanem niekedy čokoládu tak to vie dopadnúť naozaj zle :D inak som závislák na orieškoch a sušenom bio ovocí :) ...ked mám chuť na sladké idem do bioschopu a nejaká papája sušená, brusnice a tak :) orechy jem tiež denne asi 20 g čo tiež nie je najlepšie ale tak pre mňa je to ako pre niekoho káva asi :) okey ...trošku niečo bližšie o mne :) teším sa baby :)

kaQa

kiki5599
fájne :) mam parťačku heh :) tiež keď mám menzes mám viac vahy a stale stale taká istá váha 64 :/ uf keby to šlo dole nie ? ... no

kiki5599

kaqa- si robíš srandu? ja mám presne koľko ty 162cm a 64kg...:) kilo som už schudla vari cez menzes posledny deň mi ukázala váha aj 67kg :/ pred dvoma a pol týždňom no teraz mi ukazuje 63-64 lenže keď sa znovu odvážim za 5 sekund ukáže aj 65 kg máme mechanickú váhu a je stara tak neviem :/

kaQa

kiki5599
162cm 64 kg tak by som cela na 55 hh keby sa dalo :/ . ale ja zase necvičím ale dosť sa pohybujem. ta tak a ty nakoľko chceš schudnúť?? :)

kiki5599

ja mám tiež tak prestávky ako ty ale snažím sa jesť každé tri hodiny...a ano cvičím na stepperi a 50 brušákov a 50 drepov na stepperi každý druhy deň ale už asi na ňom cvičiť nejdem asi mi z toho len hrubnú nohy a mám ich dosť hrube...a keď ked so necvičila na stsepperi tak som si dala 75 drepov...lenže teraz už budem len tie drepy a brušáky a v škole telesnu a dosť častov škole chodím po schodoch lebo sa sťahujeme ale to mi asi nepomôže...:( nemám ani silu cvičiť lebo som unavená zo školy...a koľko merias a vážiš? :)

kaQa

kiki5599 Podobne ako ja! hh no ja mam často prestávky. po 45 min prestávka.
Som štvrtáčka takže čaká ma matura a stresy:/ no tež jedávam okolo 2 pol 3 - 3 neviem či to je dobré ale poznám to keď dojdem domou jem a jem a jem. A keď sedím škole myslím len na teplé jedlo. Cvičíš nejako?:/