ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
danka dakujem :) takze to nebolo dobre?a varit cez vikend budes co?
juj a sloniatenko ako si spomenula bruško, baby cvičili ste to? ja som si to včera stiahla, ale prišla som až o osmej domov a ešte som varila, tak som to ani necvičila.
dobrú chuť! ja som prave zjedla fazulu s cibulou (znie to hrozne, ale neviem ako to nazvat) to sa uvari fazula a potom sa da s cibulou piect a este tam ide rajcinova stava. (varila som to prvy a asi aj posledny krat(-: ) joj a tak som to napraskala do seba, plná som ťažko mi je. fuj musím si dať mätový čaj
ahoj katka pridas sa?
helus dobre sa bude nakupovat ked ti je secko akurat alebo velke :)
danka sak takto sa neda zit?preboha to je hluupost pn nech to ide jest ved to nejde.ach ja idem obedovat bravcove masko platok na nom korenie sol som uuplne zabudla :) +zemiaky nesolene a pecene nasucho :) a rajcinka
annika urcite si kocka kraasna :)
marijam takze vikend lasky co :)
ahoj maoam a dakujem :) no miery si radsej necham pre seba bo som este riadny tucko :) ked schudnem tak dam :) no ja neviem tiez jak je to mozne ako sama neviem len viete baby ja to az tak nevnimam lebo ja som po pribrati mala tak 62-64kg a potom sm z nicoho nic za chvilocku skocila na 68,9kg a to moje brucho tiez as tak neviem ocenit lebo ja mam strasny problem s nim proste rano po toalete je v pohode len sadlo ma ale potom akonahle hocico zjem tak sa nafuci...no ale tieto cm fakt ubudli bo to si vzdy meram rano po vecku a pred jedlom takze vtedy neni nafucane :) ten problem som mala i ked som bola xhuda tiez sa nafuklo no ale vtedy nemalo tolko sadla :)
no necham si to cez vikend prejst hlavou a uvidím čo s tym urobim
a čo ty annika a tvoj obed, aký bol?
dani, na to, co popisujes, sa mi hodi jedine slovo - bylinozravec :) vsak to nie je dieta, to je hladovka o korienkoch a bobulkach, ak to tak mam obrazne povedat. to sa neda dodrziavat. nemam s touto dietou ziadne skusenosti.
si zlata helus, ďakujem :)
helus ja mam psoriazu, vyskusala som vsetko mozne cez naše zdravotnictvo, homeopatiu, liečiteľov, šarlatánov, či ako by som ich nazvala aj joalis, pobyty pri mori, jejda je toho veľa čo som vyskúšala. na mňa to nemalo žiaden efekt, ani len krátkodobý. a som sa sťažovala dneska riadne doktorovi, že nič mi nepomáha čo mi dáva, a že aj zdravo jem a tak tak mi dal túto diétuu, že je presvedčený že to na 100% zaberie. no tak teraz neviem čo je horšie či táto strava alebo psoriáza.
no tak na takuto dietu sa mozem vyslovene vprdnut, ostalo by mi na jedenie len :
Výhonky Alfalfa, mladé fazuľové výhonky, sladká paprika, Bok choy (pozn. prekl. druh čínskej kapusty), brokolica, ružičkový kel, kapusta, karfiol, zeler, uhorka, čakanka, fenikel, cesnak, zelená fazuľa, štipľavé čili papričky, kel, pór, šalát, cibuľa, petržlen, reďkovky, jarná cibuľka, špenát, repa, žltá fazuľka; Domáce vajcia,
mam sto chuti zavola to mu doktorovi ci je kompletny alebo či niektovobec existuje na takejto strave... jaj no šľak ma trafí. neviem si stym dať rady, na takomto zložení stravy prežijem tak týždeň, a nie doživotne. čo mam robit?
dana aku mas diagnozu,nrjaku alergiu,alebo ako sa to prejavuje u teba,nemam skusenosti,ale popytam sa v praci na to.