Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

Baculka citam,ze si mala problem s kolenom aj ja som bola v decembri na artroskopii,a cakam na vymenu klbu kolenneho,takze som rada ze chodim,ako tak cvicenie je pre mna tabu,len biciukel,plavanie,rychla chodza,a fit lopta.Baby pekne sa to tu rozrasra,tesim sa s vami.Sloniatenko verim,ze cm ti idu dole,aj vaha,drzim palceky,zajtra tam bude isto ubytok.

Helus

Noemix vitam ta medzi nami.Sloniatenko my ta neopustime,sme tvoja rodina,aj ked uz budeme v udrziavacke,ja uz tam som,ale nenahnevam sa,ked este nieco pojde dole.Inac zajtra rano idem plavat.

xnoemix

dakujem sloniatko :)
mám 19 rokov, 165 cm a 63-64 kg. Chcela by som schudnúť najprv na 60 kg a potom postupne do leta na 56 kg. Miery neviem aké mám, dlho som sa nemerala.
Stravujem sa zdravo, 5 až 6 x za deň. Snažím sa veľa zeleniny, ovocie doobeda, pijem 2,5l vody. Celkovo som si zlepšila stravovanie. Športujem tak 3x do týždňa.
Začala som sa venovať behu. Posledné tri dni mám odbehnutých 12 km, čo je nie je nejak extra ale na začiatok je to celkom slušné :))

Baculka

KaQa kupujem ho znovu v Bioobchode, stojí okolo 3 eur a jem ho každé ráno rozmiešané v pohári teplej vody :) mne to chutí ako vôňa sena :D ( neviem tá chuť sa dá ťažko opísať, ale je veľmi jemná)a na to si zvykneš rýchlo , dá sa kúpiť bud obyčajné psyllium alebo psyllium plus , kde máš aj iné zložky ako probiotiká. Ja mám teraz to psyllium plus :)

Annika1987 no ja sa veľmi zaujímam o stravu , nemyslím stravu ako takú ale čo sa v čom anchádza, čo je vhodné pri tej a tej poruche a tak :) a čím viac sa do toho dostávam tým som prísnejšia sama na seba :) ale zas neberiem to nejak extrémne vážne, dám si aj "normálne" jedlo, dnes langoš s tou čínskou kapustou, ale si vezmi že jem v podtsta eiba zeleninu a ovocie a to celkom pravidelne a v dostatočných dávkach a moja váha nejde dole... som z toho trošku nervózna, nechcem začať znižovať dávky môjho jedla ale ja sa takto fakt necítim dobre, potom sami menej darí v škole v súkromnom živote a tak :D a k tej otázke či mi to chutí, fakt je pravda že si už neviem predstaviť inak jesť , moja mama nás od malička viedla k čo najzrdavšiemu spôsobu stravovania, aj ked vieš že teraz je to slovo najzdravšie plné otáznikov :)

sloniatenko

noemix vitaj pridaj sa bude to super tak napis o sebe :)
annika ale ved ja inak takto nejedavam a sacharidy sa vzdy snazim doobeda a poobede zelenina tvaroh semiacka mozno mandarinka ale inak nic a vecer vajcia a zeleninka len dnes daaky blbsi den ked somctak zle jedla :(

noemix

ahojte baby. :))
už vás dlhšie čítam a rozhodla som sa napísať. Je uplne geniálne,že si stále píšete a úžasne Vám to ide. Veľmi rada by som sa k vám pridala, no neviem či ma medzi seba zoberiete...Tiež by som chcela schudnúť, myslím, že by mi to takto išlo lepšie :)

Annika1987

kiki a kaqa, skuste sa merat, vaha moze byt velmi zavadzajuca :) alebo si skusajte oblecenie, na ktorom spoznate, ci uz vam je dobre

kiki5599

kaqa- veď mne už váha stojí dva týždne na tych 64kg :/ a dodržiavam presne no dnes že som sa prejedla trochu...ale inak dodržiavam aj cvičím ale na tom steperi už prestanem radšej si pôjdem zabehať alebo plávať :)