ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Sloniatenko super..vieš jak sa teším s Tebou :-) Ide Ti to krásne ..jednoducho klobúk dolu :-)
ahoj baculka a toto jedenie ti sedi??ja by som tak nemohla fungovat teda a to len takto stale jes?
dakujeeem baby moje krasne dakujem :) ano som stastna z toho :) a dnes som sa pozerala na seba a tie boky su fakt omnooho mensie :) annika vaha?no na zaciatku 11.1 to bolo 68,4 potom 10.2 to bolo 66,9 a teraz asi pred 2-3dnom som vam pisala ze vaha ukazala 66,4kg no a dnes?dnes ukazala zas o 200g menej cize 66,2 :) :) :) :)
Krásne ránko baby moje :-) Uááá rozrastáme sa :-) super..baby vítam vás :-)
Sloniatenko uáááááááááu!!! Boky si zhodila 5,5 cm? To je úplne, že super...ale vo všetkom..Vidíš teraz sa musíš radovať ako malé bábo..vidíš, že všetko robíš tak ako máš :-) Gratulujem mojka :-)
Heluska takže už si na svojej vysnenej váhe?? Vlastne sa už len udržať :-)
Annika presne váha môže byť zavádzajúca..tiež som nato prišla..odmerala som sa, a je to super :-)
Kiki a KaQa vy ste sa teda našli :-)
No ja som sa fajne včera držala..len večer som zjedla tri také riadne kusy syra a jogurt...ja som fakt čakala, že ma dnes zapečie..a nič :-) Ja neviem prečo ho jem v tak veľa, a to neklamem (baby dokážem zjesť aj 300g tvrdého syra) uhm!! Večer pred spaním som si dala kúsok, a ráno keď som robila raňajky zas hneď prvé SYR! :-D..asi to bude tým, že nepijem mlieko..ja fakt neviem :-)
Včera to otvorenie som si vychutnala..bolo asi milión ľudí...bol koncert jednej Indiánskej kapely čo ja takú hudbu milujem!!! Takže super :-) Len vadilo mi, že všade stáli policajti, ochranka kvôli tomu, že tu je Fígeľ :-/
Dnes čo ideme variť baby?? Ja idem aj pre našich variť..hŕstkovú polievku a bryndzové :-P Prejem sa už to vidím!! Také ja zbožňujem :-) A začína víkend dúfam, že to nezvrzám zase na niečom :-)
Krásny dník prajem :-)
sloniatenko, este by ma zaujimalo, aky je rozdiel vo vahe.. :) len pre zaujimavost
sloniatenko, prosiiiiiiiiiiim??? :DD ved ty si za mesiac zhodila vsetko, co ja mam v plane celkovo!! :D ty musis byt so sebou velmi spokojna a bud na seba maximalne hrda!! ved musis na prvy pohlad vyzerat uplne inak ako pred mesiacom!! 5,5 cm z bokov?? 6 cm z brucha?? a ty si sa fakt bala, ze si neschudla?? :D ty si pripad!!! vidis to!! velmi velmi ti gratulujem!! si uzasne sikovna! a pritom papas tak normalne!! :) velmi ma to tesi, dufam, ze ti to pekne takto pojdem aj dalej a neboj, za chvilku mas dole vsetku slaninu, ktorej sa chces zbavit :))
no my dnes odchádzame na chatu, prídeme až v stredu, takže sa dlhšie neozvem. Potom budem mať čo dočítavať :) K pohánke som sa včera nedostala, vezmem so sebou na chatu :)
sloniatenko prijmi moju velku gratulaciu.ja ranajkujem 4 knokkebroty+4 platky sunky+ 4platky syry a paradajky a hor sa na plavaren.
baby tak som odmerana:takze od 24.1do 24.2=
-lytko nic
stehno 1cm
pod prsiami 3cm
cez pupok 6cm
boky 5,5cm
tak to je moj minus za mesiac.
Sloniatenko drzim palceky,ja som kontrolne vhupla na vahu stale rovnako takze ja uz asi len budem udrziavat.Baby pijem kavu+6 zazvorovy caj a hybaj na plavaren,aj ked ma koleno boli,ale rozplavam to,a ked nie tak analgetika su po ruke,no nie?Prajem pekny den vam vsetkym.Inac vynechavam na tyzden orechy+ hrozienka neviem ci mi to nesposobuje statie vahy,ved uvidim.