ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ahojte baby,kiki presne tak ako pise annika malo jes tak ako chces schudnut?a veceru si musis dat ked budes takto dalej jest neschudnes lebo telo bude setrit a nebude spalovat a ty este i dost cvicis tak jedz a normalne.ja jedavam na ranajky chlieb syr maslo rajcina a potom ovocie obed sa snazim zdravsi pocas dna oriesky semiacka tvaroh jogurt vecera zelenina vajcia syr...to je priklad inak mne tiez vaha zacala ukazovat minus myslim az po mesiaci a cm som si tiez merala az po mesiaci
kiki, ja by som na tvojom mieste jedla inak. ranajky musia byt energeticky vydatnejsie a dopraj si viac sacharidov. daj si, ako tu uz baby pisali, nejaku kasu s mliekom, alebo ovsene vlocky s nakrajanym ovocim,trochou orieskov a bielym jogurtom. dat si na ranajky jeden jogurtik je malo. a desiata jedno jablcko. vlastne az do obeda skoro nejes, vsimla si si to? ranajky maju nastartovat metabolizmus, tie tvoje ranajky ho nenastartuju, su energeticky takmer bezvyznamne. takze osobne by som sa snazila urobit to takto:
6.15 - ovsene vlocky s nakrajanym ovocim, orieskami a bielym jogurtom (alebo zaliate mliekom)
9.15 - kludne to jablko
12.15 - gragamovy rozok so zeleninou
15.15 - obed, mensia porcia, snaz sa jest maso so zeleninou, alebo zeleninovy salat s tuniakom alebo kuracim masom
18.15 - nakrajany kus syra boryna 20% a k tomu nakrajanu rajcinu alebo salatovu uhorku
ak pojdes spat neskoro, tak vecer si este mozes dat kus rajciny alebo uhorky alebo co mas zo zeleniny rada
k tomu sa pokus pit dostatocne mnozstvo vody a nesladenych bylinkovych cajov (mata, kamilky, zeleny caj...)
vsetky tu hladame svoj sposob, svoju cestu, vsetky hladame, skusame, obcas sa potkneme a musime vstat, obcas si pomyslime, ze to nema vyznam, ale nakoniec si vzdy uvedomime, ze ina cesta nie je - iba tato zdrava alebo potom nadvahova :)) takze nemas co stratit, nanajvys budes vyzerat tak, ako vyzeras teraz. nie je to ziadna tragedia. nic ta netlaci, ziadny casovy limit neexistuje. mas svoje telo a mas moznost zmenit ho. ta moznost tu je a vzdy bude. nikto ti ju nevezme. takze skusaj, sleduj, prisposobuj, konzultuj s nami :) postupne si tu vsetky najdeme tu svoju cestu, ako dosiahnut svoj uspech :) aj ty :)
Maoam....bude jar, tu k nám kým zavíta..och!!! Normálne ma to deptá sedieť doma zatvorená...joj. Do fitka som nikdy nechodila a ani ma to nejak neláka..keby sa nejaká osoba našla čo by somnou šla :-)
marijam, neboj onedlho pride jar :-DDD, ale tak vo fitku by si mohla, sice len na stacionari :-DD, ale predsa
Maom vieš jako by som ja chodila bajkovať alebo behať!! No nedá sa snehu na mader tuna..mám z toho dnes už normálne depku :-( :-(
Maoam- cvičila som na ľahkom stupni ... začnem behať
No myslím, že môže ale do neho už máš kadejaké arómy pridané a bla bla...Ja jedávam probio jogurt ale biely..a sú aj vanielkové a jahodové ..skús tie :-) Len sa hlavne nevzdávaj moja..sme tu pre teba ;-) Vlastne všetky sme tu pre všetky ;-) Každá sa trápime..alebo sme sa trápili..:-)
kiki, na akom stupni na tom steperi slapes? podla mna si pribrala na svalovej hmote a tym padom necvicis spravne, teda cvicis ale ide to opacnym smerom, naberas svalovu hmotu a tym padom aj na vahe, to je to iste ako keby si posilovala
skus beh, bicykel a nizku zataz, tu najnizsiu moznu, alebo prvy, druhy stupen, nic vyssie, a potom tych 45min
tam budes stracat tuk a svaly sa len spevnia
marijam a nemôže byť aspoň vanilkovy? :(
Kiki nezúfaj hlavne moja noooo :-( Hlavne to nevzdávaj..keď si dáš obed okolo tej 15-tej tak večer si skús dať len jogurt..nejlepšie biely..nech máš nejaké bielkoviny aspoň..ja som sa tiež dnes prejedala 2x hustá polievka, potom prlný tanier bryndzákov...a hovorím si večer eln jogurt..a bum 3 riadne kusy štrúdle tvarohovej!!! šhit!