ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ovocie doobedu,zelenínu kedykoľvek aj na večer+ bielkovina ideálne.
anika- aj ja si myslím...pretože keď schudneme na našu vytúženú váhu určite nebudeme zas všetko dodržiavať ako teraz. A tak sa nedostavý možno jojo efekt. Jasné že sa nebudeme prejedať ale teraz už viem že ku všetkému by som najradšej jedla zeleninu :) škoda že som to pred tým nevedela.
lenoška- to si myslíme iba my. My ani nevieme čo poriadne jeme. Nevieš čo sa dáva do takých psštét...ani to tu radšej písať nejdem. Kamoška robila prieskum a bohužiaľ to zistila...
AHOJTE BABY, TAK PRIPAJAM SA KU VAM.
OBDIVUJEM VAS AKO TO DOKAZETE SO SEBOU. ;)
TAK MAM 19 ROKOV 64KG A 165CM.
MOJ CIEL JE TAK DO 50? FUUU TAK -15 KG DOLE.
DUFAM ZE SA MI TO PODARI OD ZAJTRA ZACINAM.
TAK MOJ DEN BY VYZERAL TAKTO:
RANAJKY: KOKTEIL (DOPLNOK STRAVY)
DESIATA: GRAH. ROHLIK A ZELENINKA.
ALEBO JABLKO
OBED: BUD SI NIECO NAVARIM KED BUDE CAS A
KED NIE TAK CO MAMA NAVARILA. ALE
LEN MALA PORCIA
OLOVRANT: NEJAKY ROHLíK GRAH. S NIECIM,
ALEBO JOGURT OVOCIE
VECERA: KOKTEIL
DENNE BUDEM PIT CAJ, VODU, NIC SLADENE!!
A MALO SLADKE SKORO VOBEC!!!
;) CEM BYT DO LETA FIT KED POJDEME S PRIATELOM NA DOVOLENKU A SAMOZREJME CHCEM VYZERAT DOBRE V PLAVKACH TAK DUFAM ZE SA MI TO PODARI.
BUDEM RAZ ZA CAS CVICIT KED BUDEM MAT CAS. VSADE CHODIM PESO AJ DO SKOLY TAK KUS POHYBU MAM. MIESTO VYTAHU SCHODY.
VIKENDY BUDU TAZSKE ALE DUFAM ZE TO ZVLADNEM. CEZ TYZDEN SKOLA TAKZE OBED OKOLO POL 2-3 NIEKEDY AZ OKOLO 4.
NA DESIATU DO SKOLY BUD 1 ALEBO 2 ROHLIKY.
DO OBEDU SA BUDEM SNAZIT JEST SACHARIDY A POOBEDE LEN BIELKOVINY. ;)
INAC BABY MOZE SA V JEDEN DEN AJ OVOCIE AJ ZELENINU? A KEDY JE VHODNA DOBA NA ZELENINU DOOBEDU CI POOBEDE? ;)
PEKNY VECER PRAJEM! ;)
kiki5599
kakao???
nie tam ide len voda, žltka, celozrná múka, hladká múka,soľ, cukor, olej a čerstvé kvasnice. žiadné kakao.
kiki, a tak tvoje telo vie, ze sa nemusi bat zlych casov a nemusi nic ukladat :) a mozes veselo dalej chudnut :) nic sa nestalo. myslis, ze zajtra este bude mat nejaky vyznam, co si zjedla cez vikend? nie, zajtra ma vyznam iba to, co urobis zajtra. aspon si si cez vikend uzila kopu dobrych veci :). ja tiez, dnes som si dala niekolko sladkosti. ale mam plnu chladnicku zeleniny, syrov, klickov, kuracieho masa, ovocia... a viem, ze najblizsich niekolko dni zase budem zit na tomto jedle. nic sa nedeje :) a je super, ze si aj doprajeme, posilnuje to na duchu :))
baby tento víkend sodoma gomora...dnes ráno som si dala šalát bola v ňom asi aj majonéza neviem nejaký dresing to nám robila taka známa a s bielym chlebom :( včera večer to isté len som ho mala s vajcami ale o 23:00...!!! ale to som si ho včera dala len preto lebo som mala štrúdľu tak som na to kašľala a povedala som si že si nechám voľnejší víkend...tak dnes ráno ten šalát s bielym chlebom...obed normálne kuracia polievka rezeň, kaša, uhrkový šalát...potom som šla na psie záprahy tak som si dala 3 čierne prince...uf...potom trošku trdelníka a deci medoviny...a potom jedenmalý kroasant bez plnky...a na večer americký šalát ... no aspoň nieo ke&´d už nič mala som možnosť si dať pizzu ale tým by som poriadne ten víkend zabila...zajtra začínam zas zdravo...dnes som bola v tescu, lidl a bille a nikde nemaly celozrnny chlieb! len cereálne pečivo aj to sa môže? boli tam len štyri zoschnuté grahamové rožky tak som si ich zobrala...ináč moja kamoška robí prieskum v okolí BA ohľadom pečiva na diplomovku a hovorila mi že grahamové rožky sú normálne rožky len do nich že pridajú trochu kakaa aby boli trošku tmavšie...človek sa chce zdravšie stravovať a je to na prd!!! no tak baby to bol dnešný môj víkend...a zajtra iba zdravo a strocha iným jedálničkom večer žiadna mrkva, namiesto ochuteného jogurtu iba biely a raňajky výdatnejšie!!!majte saaa :) a prijémny žačiatok nového týždňa Vám prajem ;)
ahojte, aké cviky pri chudnutí robíte?
a ešte, že neviem čím to je, ale ráno keď sa napijem vody je mi strašne zle a až po raňajkách mi ostane dobre, a keď pijem toľko veľa vody, cítim sa zle, proste taká plná
ahojte baby ja uz po ture doma bolo fajn len vnucka uz nechcela chodit a teraz idem varit na zajtra polievku brokolicovu,a nejake masko,priatel tam ma este segedin.
Aojte baby peknú neďeľu Vám prajem :)
Ták dneska zase raňajky nič :/ ... iba na obed polievka fazuľová a mäso.
Poobede ideme celá rodinka na dezert do Cukrárne :) to bude heh.
Jáj dneska zase nič moc. ale teším sa na zajtra zase nový týždeň :) začína :) Tak z radosťou do toho :)