ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Noo baby ja mam turu ohrozenu svokru zase zobrala sanitka na centralny prijem do nemocnice nemoze kakat a ma nafuknute brucho,takze to sanitari vidia do rana,ked ju dovezu naspet,fasa vikend volny a za 1 hohku tam idem,parada.V telke filmy a ja budem na chodbe citat knihu,co uz.Inac som chcela robit polievku z rybicky,ale uz nemozem,zajtra vyskusam,mam novy receptik z netu,pekny zvysok vecera vam prajem,ja si idem dat syr+ koopec zeleninky,
anika- no obed 15.15 čo bude navarene :( fakt nemám čas chodím zo školy taka vyčerpana...školu mám vyše hodiny cesty...a ešte ked prestupujem z autobusu na autobus :/ a keď sa ešte sťahujeme po škole...
kiki, kludne doobedu jedz rozteky so zeleninou a aj na ten obed si ho daj, ak si hladna. je dolezite nebyt hladna. na obed si davas, ako si pisala, mensiu porciu. a ak po obede, teda po tej 15.15 budes jest uz len bielkovinove jedla so zeleninou, biele jogurty, tak nevidim problem. vyskusaj, podla mna to bude dobre tak :)
Anika- dakujem ti za radu si zlatá :) a ešte niečo ja som ochutení jogurt jedla aj poobede...keď nieso v škole no vymením to za biely...ale kludne si v skole mozem dať ten roztek aj o 12.15?
kiki, vyborne. ale namiesto toho jablcka by si si mohla dat kludne ochuteny jogurt, podla mna. jes kazde tri hodiny a obed mas strasne neskoro, tak by som si dala jogurt, zasyti ta viac ako jablko. a na veceru mrkvu ani tak nie, je sladka. na veceru skor nakrajat uhorku, rajcinu, papriku a do toho syr, vajicko... urob si taky nejaky salat. ale aj tie vajicka su fajn, ale nie s mrkvou, skor s tym, co som napisala. nemam patent na rozum, ale takto by som to urobila ja, keby som bola na tvojom mieste :)
baby a to vadí že poobede jem veľa? :(
tak to zmením asi takto..
6.15- grah. rožtek, zelenina
9.15- grah. rožtek, zelenina
12.15- jablko
15.15- obed
18.15- napr. 2 vajíčka s mrkvou...
neviem ako tych 5kg dam dolu :-( to je robota do jesene minimalne
Maoam, dani, tak fajn, budem sa snazit vazit 48 kg a s tymi bokmi cosi urobit cvicenim... :) kontrolujte ma!! :D takze este 2 cm zhodim pomocou vahy a potom uz len cvicit a spevnovat... to by slo :)
Annika, na tvoju vysku je 45 fakt desivo malo, z bokov schudnes cvicenim, na vahe nechod pod 48, vsak uz teraz musis byt velmi stihla, ak mas problem len s bokmi, to sa spravi cvicenim, uvidis :-D
baby, mate pravdu, tych 53 by bolo super na mna :-D, takze este 5kg uff
dani, realnejsie vidim 48 kg :)) to je fakt.. tych 45 sa aj mne zda dost malo, lenze ja mam take siroke bokyyyyyy :D chcela by som mat mensi obvod bokov :/