ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
dana660xz
Ahoj a načo je dobré to p90x ? ;) skúšala si ? ;)
ahojte baby,marijam vela stastia prajem.
no ve baby ahojte vitajte tesime sa ze ste tu :)
danka musis vydrzat neboj ved to nerobis len pre chudnutie ale i pre zdravie :)
maoam sak aj u mna je to na dlho ale to dame :)
kaqa aky bol zakusok? :)
annika ano ozyvam sa ci nemam :) :)
ten spenatik si dam urcite :)
baby ja vikend hroza des..takze v sobotu absoluutne nedietny obed aj v nedelu to iste v sobitu jeden a pol susienky bebe maslove a v nedelu jeden bonbon toffife a vecera?no pizza tenucka bez okrajov ale cela :( no ale ja som si ju dovolila sak raz za par mesiacov ci? nevadi idem dalej no dnes rano chlebik maslo rajcina syr teraz bude ovocko potom zase taky chlebik a potom na obed neviem a idem pit zeleny cajik a u vas ako?ale zas bol i 2hodiny pohyb v nedelu tak aspon daco :)
helus takze super bolo co :)
ahoj annika no vitam v klube :) akurát tlačím hrozno, mňam. tiež som sa zamýšlala, že v jedle to nebude , tak skúsim viacej makať pri cvičení. inak ja ani nemám problém v tom sa obmedzovať, lebo takéto jedenie má len a len výhody- plná energie som! naposledy som si musela po obede ľahnúť tuším cez vianočné sviatky, a toto mi fakt nechýba. teraz keď sa naobedujem, kľudne pokračujem v dni ďalej a neláme ma na spánok :D a som taká stále čerstvá by som povedala :)
ale presne o týždeň mám naplánovanú jarnú očistu- detox. budem jesť pár dní len čerstvú zeleninu, nič varené. očistím telo a hádam aj myseľ :)
danielka zeleninovú. mňam dala by som si aj ja. a ten kruh, to je to ako sa robia brušáky? radšej si stihani zadarmo na nete cvicenie p90x :)
Annika1987
Ták sa ešte rozhodnem ;)
ale určite mi môžeš poradiť v tom že som teraz vstala a pijem len čaj a mám strašnú chuť na polievku môžem si dať? nejakú zeleninovú? ;)
marijam, velmi ti prajem, aby ta zobrali!! daj vediet
Danielka, mam taky nejaky kruh doma, ale ani ho nepouzivam :). tak neviem poradit. ja myslim, ze pomoze spevnit svaly. ale zase ak ta bavia aj ine cviky na brucho, ten kruh nemusi byt potrebny. takze zavisi od toho, ci chces do seba zainvestovat :). na tom kruhu mozes cvicit napriklad doma pri telke, takze by to mohlo mat vyznam. som ti ale poradila, co? :D
marijam
Držíme palce, daj potom vedieť ako si dopadla ;)
Annika1987 Chodíš na taebo? ;) a toto na konci si krásne napísala ;)
Videli ste aj v lídli taký kruh na cvičenie? ;) Premyšlam či si ho nekúpim. či sa nejako zíde ;) a či je dobrý.
Tak krásny deň!
danuska, vitaj v klube :). ja som tiez vkuse na tom istom. magicka hranica 50 kg resp. 95 cm... kedy ju konecne zlomim?... na tie gate v Lidli som aj ja pozerala, na behanie perfektne, gratulujem ku kupe :). som rozmyslala, ci by sa nehodili aj na taebo, ale mam troje, to mi musi stacit :). no ja ti neviem, co s tym spravime. tiez, ked sa zmeriam a odvazim a zistim, ze nic z toho, tak si idem dat nieco, co inokedy nejedavam - cokoladovu tycinku alebo biely rozok s maslom, proste tiez mam chut dat najavo, ze na to dlabem. ale ono ma to zas prejde a zas sa pokusam dalej. a tak aj teraz. najblizsie meranie mam vo stvrtok. necakam, ze cm ubudnu. a tak chcem pridat viac pohybu. asi budem chodit hravat bedminton a ked sa otepli, zacnem chodit na korcule. ina cesta nie je. v strave to asi nebude.
ja to vidim tak, ze tieto situacie, ked vaha i cm stoja na mieste, nam davaju prilezitost vytvorit si zo zdraveho zivotneho stylu svoj standard. lebo - nechudnes, ale aj tak takto zijes. najdes sa v tom, stane sa to tvojou samozrejmostou. takze ma aj toto svoj vyznam. nie si zavisla od chudnutia, aby si zila zdravo. zijes zdravo preto, lebo si sa tak rozhodla, nie preto, lebo s tym musis zarucene schudnut. a bud si ista, ze schudnes.
ahojte kočeny :)
vitajte nové babulky :)
tak dneska ráno som namiesto do roboty išla do lidlu, kupila som si gate na behanie, hned dnes poobede budú mať premieru , nikdy som nemala špeci gate na nič, až teraz som si zadovazila, tak uvidime aky vykon podam v tychto gatiach. vazit a emrat sa mam až v streduu ale nedalo mi to tak som dnes na vahu vhupla aj sa pomerala a normálne ma skoro d*blo, akože za február ani deko ani centimeter dole! tak si vravim, že sa na to vyprdnem. v lidli som si hned kupila keksik na ranajky od nervov. ak to v stredu ukáže tak isto, tak váhu a meter skovávam a kaslem na tie císla blbé :( nechápem dokedy mi chce tá váha stáť, alebo čo robím zle! prvý mesiac mi išli dole cca 3-4 kilá a drhý mesiac nič. do pipiny, do kedy to bude stáť? neviete, čo mám urobiť? pred týždňom som si dala reset, (jedla som čo som chcela) ale nezabralo :/ každá rada je mi drahá, pomôžte prosím
helus- moje chudatko, ty mas toho teda vela na pleciach :( dúfam, že už je všetko v poriadku!
mirijam- držím ti place na po hovore v penzióne, takú kočku ako si ty predsa musia chcieť :)
krásny slnenčný deň vám prajem!
Dobre ránko kočky moje :-)
Tak ako?? ste sa pekne rozpísali :-)
Sloniatenko a Danka Francúzke aj ja milujem..a sloniatenko dávam tam kadečo: na spodok pekáča zemiaky, potom dám šálku ryže , špekačky, uvarené vajíčka, zas zemiaky a zalejem vajíčkom zohrabarkovaným v smotane. A dám zapiecť.
Pozerám, že sú tu aj nejaké nové tváre ..vítajte medzi nami :-)
Včera som varila kurča s pohánkou a slepačiu polievku..mňamka..boli sme s priateľom aj na prechádzke :-)
Baby ten sneh si u nás nedá pokoj..keby ste vedeli ako tu snežilo sa za hlavu chytíte..
Danka bežky mám rada ale teraz sa nedalo behať, lebo boli tie psie záprahy..
Ozaj dnes idem na pohovor do jedného penziónu..držte palce :-)
Môj obed dnes bude buď kurča..alebo francúzke mi ostali od soboty..odložila som si lebo boli mňam :-P
Dnes nad ránom 3:30 mi bolo tak špatne..začalo ma preháňať..takže mám žalúdok troška ako na vode..teraz raňajkujem len grahamový sendvič k tomu paradajky a uhorku a syr...bez masla alebo syrokrému...také suché...nebduem dráždiť žalúdok zbytočne..
Krásny deň prajem kočky moje :-)