ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
no dobre to nebude daniela.napisz coho je ta polievka a kolko bolo toho peceneho a ake.takto asi neschudnes
marijam tesime sa ze mas pracu :) super super.
danka si zlata :)
baby ja idem daco varit mozno francuzske :) po praci si idem dat riadnu rozcvicku-varit a upratovat ach no co aspon si zacvicim s metlou handrou mopom... :) :) tak pa zatial.
Ďakujem Danka a Annika :-) Tak ja si ich dám..do nich som nič mastné nedávala vlastne iba klobásku..ale tú som nejedla ani v sobotu keď som ich varila na obed... takže to nieje problém..a dávala som do nich maslo :-)
Mastné nejem tak celkovo skoro vôbec..iba tak do bryndzákov keď dávam slaninku..a tak. :-)
Babyyyyyyyyy slniečko u nás nakúka...super deň je dnes!! :-)
Inak na ten pohovor som šla pešo..ráno taká prechádzka nezaškodí :-) 20 minút rýchlym krokom mi urobila dobre :-)
sloniatenko váhu do 1.4 schovám od 1.3 teda na mesiac :)
danielka a aké koktejly jedávaš , ak sa môžem opýtať?
annika- mňam aký dobrý obed, u vás dobre varia - u nás zasa samé mäsové jedlá a múčne. ťažké mastné jedlá :(
mirijam- mám velikánsku radosť! blahoželám. na stupnici mojej radosti si delíš prvú priečku so sloniatenkom a jej zhodenými centimetrami za minulý mesiac. blahoželám veľmi moc! :) tie ranné "prehánky" si mala možno zo stresu z pohovoru, ale niekedy nezaškodia, je to každopádne prečistenie. a teraz papaj ľahké jedlá a hlavne nie mastné. francúzske asi môžeš. veľa zdaru prajem :)
marijam, srdecne gratulujem!! :) prajem ti, nech nove miesto naplni tvoje ocakavania a nech ti to prinesie radost aj do osobneho zivota :)
Ahooj dievčatá :-) Dočítala som si vás..paráda baby od štvrtka nastupujem!!! :-) Fúúúúú paráádne..chlapík čo som bola pri ňom na pohovore bol v pohode..no uvidíme ako sa mi tam bude páčiť..každopádne držte palce ;-)
Kočky ja som dnes na menšej diétičke..ráno mi bolo tak hrozne zle a asi hodinu som presedela na wc (na veľkej), že sa bojím niečo zjesť...po hodine zo mňa šla už len voda..neskutočné som si myslela, že odpadnem.
Na lačno zelený pol litra čaju..
Jedla som len ten senvič+paradajka+uhorka+syr..dva plátky šunky...len tak samotné.
Bola som na úrade a cestou som zjedla piškóty, a teraz kúsok syra, a idem si dať teplý čaj na ten žalúdok. Obedo-olovrant si dám neskôr..asi si dám tie francúzke..ale neviem či to môžem alebo nie.
Baby ja som ráno normálne cítila, že zo mňa vyšlo všetko aj to čo som jedla pred týždňom..Možno je to fajn takéto prečistenie raz za čas..či čo poviete??
Mala by som aj viac piť, kvôli tomu čo sa somnou robilo, ale pravdupovediac nejde to do mňa :-(
presne, ako pisete :) aj ja mam rada lahke obediky, po ktorych si nemusim ist pospat. dnes som mala na obed zeleninovy salat s kuracim masom a na tom nastruhany syr. zjedla som vsetko :), len trosku syru som nechala. a citim sa uplne lahucko a do olovrantu to bohato staci :).
sloniatenko
fazuľa v polievke varené mäsko pečene. Zle?
a ta fazulova je robena ako a to masko?danka preco do 1.4?dlho nie?
sloniatenko
tak ja dneska mala som len čaj a fazuľovú polievku a mäso a ryžu a 2poháre vody.
Níč moc.
čákám na jeden doplnok stravy tak som sa na neho tešila ale príde my až niekedy v stredu. =(
Ták musím čakať.
No a poobede neviem čo si dám.
Nič nemám nakupene.
fú ha tak teda neviem.
Dneska už mi moc nič nechutí.
no ja dnes raňajky twix a kaiserka cerealna, desiata- hrizno biele obed: soja s kuskusom- olovrant jablká 2 V cottage cheese s paradajkou a uhorkou.
mám nenormálnu chuť na paradajkovú polievku, tak to si dám zajtra. asi so šoovicovými klíčkami, zajtra už budú jedlé mňamiiiii :)no a aj ja očakávam svoje dni, teda neviem ani ked mam pravdu povedat, lebo som vysadila pred mesiacom HAK a neviem ani kedy som mala naposledy, ale už dlho som nemala , tak asi tento týždeň :)ja sa odvazim este v stredu a potom dávam váhu aj meter pod postel do 1.4 :D jejda už bude marec tento týždeň, fíha neletí to askosi rýchlo?