ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Annika, ale tak aspon sa drzis, mozno mas prave tu fazu, kedy telo stoji na jednom leveli a o nejaky mesiac sa to zasa pohne nadol, len vytrvaj :-D, ale ved ty mas uz krasnu vahu!
sloniatenko, som rada, ze sa ozyvas :) mna teraz caka nejake cestovanie ale inak taka pohodka :). ten spenat normalne taky este zmrznuty bachnem do hrnca :)) a prilejem tam trosku mlieka a on sa postupne rozmrazuje, az sa rozmrazi, chvilku to povarim, hodim tam tie ingrediencie (dobrovolne surove vajicko, cesnak, sol), povarim a je to hotovo, este do toho potom na tanier mozes nakrajat na kolieska vajicko natvrdo
Maoam, aj ja mam pocit, ze som vkuse na tych 50 kg/95 cm a nie a nie ist dole... aaah, uz to dlho trva... :)
ahoj danka co inac?
helus dufam ze vsetko bude v pohode a tyra bude fajn :)
annika co porabas?
tak baby ja vcera kulilincek sladkeho inak tucny obed jak na vikend treba :)
Baculka: aku mas vysku?
ahoj Sloniatenko, no to mame rovnaky ciel, ibaze ja chudnem strasidelne pomaly, ak toto zmaknem do konca roka, bude to uspech
ahojte baby moje,helus dufam ze uz je vsetko ok.
maoam ja mam 165cm a fajn sa citim na 52kilach.
marijam ja luubim francuzske :) a co do nich davas ty?
annika spenat?to je super to ma nenapadlo dik za radu :) a ako ho rozmrazujes normalne v hrnci?a to tricko ruzove ti urcite seklo i to nove cierne aj ja sa tesim ked si konecne nakupim nove a moooc mensie no to musimeste pockat par mesiacov :)
Ahojte babulky jan uz idem na turu len som sem kukla som u dcery uz.Inac na ranajky som si pripravila cerealne kaizerky so syrom + zeleninku krasne zabalenu aj na turu,ale bola som svokre kupovat mineralky do nemocnice a mali krasne nadychane pagace samozrejme,ze oskvarkove tak som 2 kupila ze aj pre vnucku,ale obidva som ich zjedla po ceste do nemocnice,a teraz mi je dobre tazko,ale to prejde,trebalo mi to,,vobec nie,ale co uz chut bola.Prajem peknu nedelu.
dobre ranko, niekto to tu zaspamoval, tak posuvam nasu temu :)
No pýtali ste sa či sa takto dokážem straovať stále :) no nedokážem ,mám obdobie kedy jem ceklý deň takto a večer si dám rožok s tatárkou, ale tak snažím sa jesť to čo cítim že potrebujem ... teraz som si nakúpila čersvtý špenátik :) hrušky, jeden biely jogurt po dlhej dobe :) ... a chcem už tých 55 kg ... cítim sa fakt zle ..ako slon :)
Helus, hm, drzim palceky, nech mas co najviac volna.. ja som si prave dala prazenicu z dvoch vajicok a nakrajanu papriku k tomu