Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

daniela takze dnes jes ako?ja obed netusim :( pojdem o chvilku jjest chlebik :) dnes som po vcerajsku nafuknuta jak balooon joj a zas sa nebudem moct par dni asi 9vazit lebo cakam svoje dni...

Daniela4

sloniatenko
áno presne tak :)
a pozerala som na letáku boli ku tomu tanieru aj nejaké iné cviky ako na brucho a tak ;)

sloniatenko

danka dobre :) dopriala som si a hotovo ved co ma nezabije to ma nakopne :) :)
daniela jaj dakujem to je asi take ako tanier a da sa to na zem na to sa postavis a tocis sa z boku na bok teda z lava do prava?

Daniela4

dana660xz
áno presne to ;)
mali to prednedávnom v lídli okolo 8€ možno aj menej. Ktovie či to ešte budú mať.
Dúfajme že hej ;)

dana660xz

aaa teraz uz viem čo myslíš aj ja! to je dobrá vec, vravíš že to majú v lidli? lebo ked hej veruže si to pôjdem kúpiť, to je dobré na driek, moja mama to mala, rada som sa na tom krutila aj ja , ale potom to nejako zahadne zmizlo :) ja som myslela, že sa to už nevyrába. :) super
babay a čo bude dnes na obed? u mňa soja s kuskusom a mrkvou. aj ked som mala obavy ci robit tu soju, alebo nie, ale ked na mna tak kula az toho šuflíka,tak si vrajím že ju zjem :)

dana660xz

danielka to je subor viacerych cviceni, ale je tam jedno špeci na brucho, má 17 minút. teda ak je ten kruh o ktorom hovoríte na brucho, ak nie tak nič som nepovedala :)no a tie raňajky a obed, to zatiaľ neznie ani dietne ani zdravo, teda až na tú ryžu.
sloniatenko a prosim ta ziadne vycitky, ved za ten tvoj uspech si veru zasluzis oslavu!

Helus

ahojte dievcata,dana ja som sa zasmiala na tej tvojej napolitanke,to bolo dobre,svokru uz pustia z nemocnice v utorok mala zapchu 4 dni nebola na wc a mala malo sodiku,tak jej ho doplnali infuzkami,ona je leziaca tak sa o nu starame s priatelom,ale da sato.Ja som bola plavat na hodku,a idem dnes po doktoroch mam volno, a potom zase makam 2 tyzdne.Prajem vam vesele chudnutzie ja uz len asi udrziavam,vaha rovnaka 61.3 a to som mala ciel 65,ani som nedufala,ze to pojde este dole.Aj mne stala vaha 2 mesiace na jednom cisle,ale vydrzala som,a oplatilo sa mi byt vytrvala.Dana vydrz aj ty ono sa to pohne uvidis.

sloniatenko

ahoj danka to co pises ze si ist po obede lahnut to som mavala ja tiez najedla som sa a uz som isla unavena spat a teraz?sa najem a seckoje ok ako niekedy si oddychnem ale neni to o tom ze uz by som sa nevladala pohnut ako vtedy..je to teraz o 1000x lepsie :) co jete?aky kruh myslite?

Daniela4

Tak ja si idem teraz dať kusoček polievky Fauľovej bielej s mliekom ;)
To mam také malé raňajky :)
No a na obed mám ryžu s mäsom.
Na tom mäse je syr šunka huby a lečo.
Dúfam že to neuškodí. ;)