Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

čaute babky :)
kikki daj si poradiť, čo ti písala annika aj sloniatenko- málo ješ a posiluješ = výsledok rastú svaly a priberá sa aj z toho mála, lebo telo má šok že má málo, tak aj to málo prerobí na tuk do zásoby. ked sa pozries na svoj jedalnicek, tak vacsiu cast jedla prijimas poobede. viac jest dopoludnia nez popoludni. budem drzat palec pri behani.
helus blahozelam k volnemu vikendu, poriadne si ho uzi.
annika aj som myslela, ze sranduješ s tými 45 kilam, to fakt? ved budes kostra! ved mas krasne miery uz teraz, no 45 kilo si neviem predstavit na nikom... no ako myslíš, ale nie že sa startíš.
maoam k tym mieram tvojim, ja co sa mier týka tak to neviem ale na výšku 165 cm si predstavujem tak od 53 do 55 kilo na štíhlu babenu. kolegyna má 168cm a 54 kilo a hrkocu jej kosti ked ide pochodbe :)ta sa snaží zasa pribrať :)ale podla mna ten ideal výška mínus 110 by teoreticky mohol platiť + - 2 kilá . to je individuálne.
mirijam - :(((( nedepkuj, veď aj bežky máš rada, tak máš sniežik, bežkaj bežkuj :)

Annika1987

baby, skusila som si zacvicit p90x na to brucho. asi ten pekac buchiet nebudem mat :)), aj tak asi nikdy nebudem mat tak malo tuku, aby ich bolo vidiet :). ale cvicit to budem tak, ako budem vladat. niektore cviky robime aj na taebe. ale je to fakt narocne video. cvicite podla neho?

Annika1987

Maoam, ja by som pri tvojej vyske, vahe a mierach ak ich aplikujem na seba dala dole 5 kg, aby som bola spokojna. Takze by to bolo odhadom podla seba:
vyska 165 cm
vaha 53 kg
prsia 83-84
pas 70
boky 90
ale toto je fakt to, z coho by som uz neisla nizsie!!! takze su to minimalne miery, kludne k tomu pridaj vsade 2 cm, resp. 2 kg, aj tak by som bola s nimi maximalne spokojna. lenze - ty sama sa poznas najlepsie, vies, ci toto nie je primalo. mozno ano. tak uvediem svoje miery, nech sa vies porovnat so mnou :)
vyska 159 cm
vaha 50 kg
prsia 83,5
pas 66
boky 95
a chcela by som ist idealne o 5 kg dole na
vyska 159 cm
vaha 45 kg
prsia 82
pas 64
boky 90
ale tiez - nebude to primalo? :) uvidim, podla toho, ako mi to pojde a ako sa budem pritom citit. samozrejme, ze ma potesi, ak budem mat v bokoch 93 cm...
to su pocty.. :)) ale ono to nie je len o cislach, naozaj musime vnimat svoje telo a zariadit sa nakoniec aj tak podla neho

Annika1987

kiki, myslim, ze na ranajky sa nic nestane dat si aj ochuteny jogurt :), hoci lepsi je neochuteny (kvoli zbytocnemu cukru naviac...), ale musime papat tak, aby nam chutilo, takze daj si ochuteny

Annika1987

Helus, videla som tam aj tie spenatove listy Bonduelle. Tie som ale nevzala, zobrala som znacku Iglo - Minis Jemny spenat sekany, 450 gramove balenie. Na 100 gramov to ma:
sacharidy 0,5 g
tuky 0,1 g
bielkoviny 3,1 g
energia 65 kJ
Pred turou aj na turu si daj grahamove pecivo, potrebujes vela energie :) a je to na travenie asi bezpecnejsie :))

Helus

baby ta ovsenna kasa domaca mi spravila normalne dobre na brucho je ukludnene.ale zajtra pred turou si dam nejake pecivko,kasu radsej nie,pre istotu

Helus

Annika ten spenat to su tie listy videla som take nieco BONDUEL firma je to tusim.Asi sa prejdem aj do obchodu zo zahradky,creva sa ukludnili a teraz pijem kavu+ cajik zazvorovy.mam na nieco chut,ale neviem na co,tak sa idem obliect a hura na prechadzku von treba mi cerstvy vzduch priatel je v praci,tak mam veget.

Maoam

Annika1987, tak mam miery teraz taketo:
165/57-58 ako kedy
(pribrala som :-(((
prsia: 87, pas: 72-73, boky: 95, stehno 54
zasa take uzke boky nemam, ale to je tym, ze necvicim, kebyze cvicim, mam okolo 90, takze z tychto mier, na ake by si sla?