ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Baby dobru veceru ste mali.Ja som mala opecene masko+ vela dusenej zeleninky+2 knakkebroty.Inac uz vecer nejedavam sacharidy,ale dnes som vyskusala,co to so mnou spravi,len po bielkovinach+ zelenine byvam za 1 hodku hladna,takze experiment.zatial ma hlad obchadza.Marijam,mame rovnake skusenosti s optrovanim,aj ja viem co na svokru plati,a ona je este tvrdohlava,ale este som na nu nenakricala,ja mam pevne nervy,len dokedy,to netusim.Ale priatel uz velakrat na nu nakrical,az som sa cudovala,ze na vlastnu mamu.Ale jej maniere,ze ona to jest nebude,atak dalej.jedla by len rezne,a to ma dietu.zeleninu,vobec nechce,ale ja to s nou viem.Tam hore mi to spocitaju,a budem sa tam mat dufam kralovsky.
Kiki super večera :-) Moja podľa mňa je to aj kus jedno pokiaľ toho syra nejdeš zjesť pol kila :-D
baby dnes večera: 2 vajíčka, 1 paprika a 5 plátkov syra hollandischer gouda...je to syr v plátkoch už nakrájany v obale...neviem či je ten pravý ktorý som mala jesť ale tak....dobrá večera? :)
Baby na večeru som si dala skvelý syrový tanier:
Pol cottage..k tomu som nakrájala mozzarelu a eidam na drobnučké kocky..dochutila som to bylinkami a soľou..K tomu som si dala veľa šalátovej uhorky :-) Úplna bomba..ešte som rozmýšľala dochutiť to cesnakom..ale to skúsim inokedy :-)
Myslím, že kadejaká zelenina sa dá kľudne vmiešať do toho..ešte také vajíčko..bol by to skvelý šalát na večeru no nie?? :-)
Helus veď aj ja to robím s láskou..neviem si predstaviť, že by som ju mala zveriť niekomu inému do rúk..viem čo na ňu platí..a čo je dobré pre ňu...snažím sa tak ako najlepšie viem..i pokričím na ňu lebo fakt niekedy sa inak nedá...plačem aj pred ňou..mám pocit, že jej to je jedno..len to nejak prehltnem a idem ďalej..a presne ako hovoríš..ešte nevieme ako my dopadneme. Ale taktiež nechcem takto skončiť :-( Je to smutné..
marijam ja ti gratulujem k novej praci,prides na ine myslienky,ako mas doma,aj ja som rada mimo bytu.Predsa sa starat o bezvladneho cloveka je dost na psychiku,aj ja si casto poplacem.Ale beriem to,ze ju musime dochovat,bola v zariadeni 3 mesiace,a potom musela domov aj sme chceli do dalsieho zariadenia,ale stoji to 1.500 euro,a to nemame.Ona je po cievnej prihode mala ju minuly rok v maji,tak by som ostat nechcela,hrozne to je takto byt odkazana na druhych.Ale robim to z laskou,ved nikdy nevieme,ako my dopadneme.Sloniatenko moje aj ja sa odvazim v stredu,a potom az 1.4 pre kontrolu.Inac mam perfektne vysledky krvne bola som dnes na konzultacii,a doktorka vravela,ze super,keby nebolo toho kolena,tak uzasne a vyzvedala ako sa stravujem.
Sloniatenko..ale to zas nevadí, že to nieje diétne..My sme si povedali, že sa nebudeme obmedzovať :-) Moja ja tiež niekedy jedávam a musím povedať, že kalorické jedlá..a čo..keď si zas dám troška to ma nezabije :-) Moja hlavu hore :-)
baby ja tomu s tym obedom moc dobre dnes asi nedam robim zapecene zemiaky s bravcovou sunkou syrom ale ja krava som tam jaksi omylom dala 45% tela som a tam sa dava taka zmeska zo sacku a ta sa ma miesat spolu so smotanou no ja som dala plnotucne mlieko a pece sa +salatik ale teda mne to mooc chuti ale po dietnej stranke nic moc :( ach nic ine ma nenapadlo a do obchodu sa mi nechcelo ale ja si uz vazne musim nakst nove recepty lebo nemam co varit to je hroza a este som mala 3toffife boze co sa to deje? :(
Annika dá sa to keď sa chce..ale na mňa je to moc ..až príliš..I keď mám teraz prácu..stále pri nej ostávam..takže neviem čo bude...
baby, vy ste obdivuhodne.. ja si to neviem ani predstavit. ste uzasne..