Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Dík baby :-)
Kiki a kde si bola?? Tu na Orave?? Odkiaľ si??
Dani je to ťažké to Ti poviem..včera ma celý deň bolela hlava..a to ona ešte chodí, že mi do sprchy zájde..lenže treba ju umyť, dať plienku, periny prezliekať každý druhý deň, perem stále, záchod aj 2x za deň umývam, dať jej jesť čo mi ofrfle..vlastne frfle stále!!! Je toho moc :-( Neviem si predstaviť ako Helus napríklad tá teta jej leží..
ach jooo..

dana660xz

kaqa a kam idem? :(
a to že fúkalo, a bolo zlé počko pre ktoré ste nešli bola možno "vyššia moc", ktorá nechcela aby si mala ten koláč :D

dana660xz

ahoj danielka a ty máš prázdniny že si vyspávaš? lebo ak áno tak poslušne hlásim, že závidím :)))
jo ovocko a zeleninku si nakúp, to je prospešné!

KaQa

Sloniatenko na ten dezert som nakoniec nebola. U nás sa dosť rozfúkalo a aj snežilo a pritom aj slnko svietilo no nenormálne.
marijam pripááájám sa aj ja :)
baby moje tak ja asi na dlhu dobu tu nebudemc chodiť budem mimo Sr ale ja dojdem a prečítam si Vás. :D Držte sa!

Daniela4

dana660xz
Ahoj tak tie kokteily sú všelijaké príchute ale ja si si objednala jahodu to je taky prášok zmiešaš s vodou a je to. Má to celkom dobré účinky kamarátka mi poradila jej to veľmi pomohlo.
sloniatenko
no moc dobré to nieje viem.
Nič som nemala nakúpene. Ani ovocie nemám ani zeleninu. Pojdem poobede do obchodu tak nakupim.
No teraz som vstala a zatial mamina s tatinom boli v obchode a kupili grah. rohliky tak sa tešim heh jeden už som spapala. Viem môj deň sa začína dosť zvláštne ale musím mať pevnú voľu a naučim sa to. A dúfam že to pojde.
Verím si ;)

dana660xz

mirijam neviem presne čo je to postarať sa o babku, ale viem že je to ťažké. nikdy som sa o nikoho takto zatiaľ nemusela starať, ale ani neviem či by som to zvládla. najlepšia kamarátka robila pol roka v takom domove dôchodcov, ale v takom, kde museli krmit, sprchovat a prebalovat. a kamoska to potom ani psychicky nezvladla, musela dat vypoved, a mne stačilo, keď mi rozpravala "prihody" z práce a čo všetko treba okolo takého človiečika robiť. takže tipujem mirijam, že budeš chodiť do práce aj pre oddych, od tej ťažšej práce, ktorú máš doma. ale keď toto zvládaš, tak pre teba bude už čokoľvek malina!

marijam

Sloniatenko ďakujem :-)
Danka hej on má radosť i keď teraz budeme pomenej spolu..no nevadí nejak vydržíme :-) A babka?? Neviem..tej je to v podstate jedno...som aj rada, že idem do práce lebo mi z nej trošku "prehrabkáva"..Asi sa len tak nevidí, že 22-ročná sa vie postarať o svoju starkú...Treba nato doslova EXTRÉMNE NERVY!!! Čo ja aj mám..ale niekedy je to až moc aj na mňa..baby priznám sa aj si poplačkám..tak nech ma nikto nevidí..niekde v kúte!!
No nič život ide ďalej :-)

Fakt je krásne..ale zaťahuje sa z každej strany..no uvidíme čo bude do večera :-)

dana660xz

jejo mirijam tebe svitá na dobré časy- doslovne : prácička, slniečko :)čistá pohodka, priateľ má tiež radosť však? aj babka.
no baby ako tu píšete o tých zemiakoch, mne včera brat priniesol 20 kilové vrece zemiakov, že bola dobrá kúpa :) neviem čo s tým, môj priateľ je anti-americký, takže nejedáva vôbec zemiaky a ja 20 kilo zjem asi za 2 roky. ale dnes urobím tie francuzáky, aspoň niečo mi z nich ubudne.
sloniatenko každý pohyb je pohyb aj upratovanie sa počíta :)
inak ešte som necvičila to p90x,a le dnes budem, priateľ má poobednú, tak to skúsim, pred ním by som sa hanbila, alebo on by ma rozosmieval, takže som to radšej ani neskúšala :) a vy ako? ktorá má svalovicu?