ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Práveže sa mi nezdá..mávam vždy normálne raňajky, desiatu a obed, olovrant a aj večeru..Lenže je zas pravda, že nedodržiavam že každé 3 hodiny niečo zjem..Ba ešte v posledných dňoch sa mi zdá, že som aj dosť sladkého pojedla..čo som predtým skorô vôbec sladké nejedla..
Otec si už zo mňa robí srandu, že mám pásomnicu pri tom čo zjem..
marijam, no tak o chudnuti uz som si co-to nastudovala. ale ako si udrzat hmotnost, tak to si ma celkom zaskocila... to by som aj ja rada vedela... podla mna nie je zdrave chudnut, ak uz sa ti to zda prilis.
marijam, mozno malo jes?
Kiki no vidíš čo ak sa poznáme?? je to preda len 15km :-P Cez O...uhm predpokladám, že z nejakej dediny za O :-D
Annika hej budeme sa tu navzájom podporovať s Kiki :-D
Inak baby ja mám problém..:-( Mám pocit, že som schudla..Odvtedy ako si tu s vami píšem a dala som sa tento zdravý správny stravovací režim a stravu tak som schudla :-/ Niekde tam v úvode som písala, že som nechudla nejak extra zdravo (v podstate som sa len obmedzila porcie, sladkosti, sladké vody atď...) a teraz ja neviem moje telo sa šokuje a asi chudne ďalej..ja mu dám... už nechcem chudnúť len sa udržať!! Asi som nikde nenaštudovala, že ako sa udržať..baby poraďte :-/
ja prave veceriam dusene kuriatko a dusenu zeleninu :)
baby, vy dve sa mozno aj poznate :D ale aspon tu ma marijam psychicku podporu v tomto zimnom pocasi na Orave :)
keď to rátam tou kratšou cestou cez O. tak nejakých 15 km :)
Ehm a ďaleko odomňa?? :-D
kiki- jááj...ja tiež nechcem verejne povedať odkiaľ presne som ... :D
Kiki nechcela som tak verejne ale som odtiaľto :-D
Helus..to keby si vedela aká je moja babka tvrdohlavá...otec mi povedal, že jediný môj starký vedel ako na ňu! Preto asi vydržali spolu krásnych 55 rokov :-) Helus i Ty si mala super večeru..ale ja by som mäso večer nemohla..neviem prečo :-/
marijam no hej to je pravda...a n atych záprahoch som bola v Zuberci pochádzam z Oravy :) nebodaj aj ty