Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Kiki Caro si neskúšala?? Ja to pijávam sem tam ;-) Raňajkovú kávu som nikdy nemala rada..takže v tomto Ti neporadím :-)

kiki5599

baby chcem poradiť...poznáte túto kávu: Raňajková káva mukates classic.ˇ(na google si zadajte ten názov). Je to niečo ako kapučíno ale aj trocha káva neviem opísať chuť, prestala som ju piť koli chudnutiu. Iný ranný nápoj mi nechutí a tento ma vždy naštartoval do dňa a išla som po nej aj na veľku potrebu :D...neviem či ho môžem piť alebo nie lebo obsahuje určite si myslím aj cukor. A bojím sa že keď ju začnem piť nechudnem pretože cez leto som pribrala 5 kg...mala som sedavú brigádu a pila som tu kávu so sladidlom...neviem či som pribrala z nej...ale predtým som ju tiež pila a nič...teraz som si už zvykla nič nesladiť ani umelé sladidlo netreba aj keď je to hovadina z umelele sladidlo alebo cukor je to to isté. Tak mi skúste poradiť či ju budem môcť piť. :) dakujem vám

marijam

Dík baby...dosť som sa natrápila..a nechcem si to dodžubať :-) Keď si to porovnám asi tak tri roky dozadu a teraz?? Teraz sa cítim úžasne..preto sa oplatí zatať zuby a pekne sa udržiavať ;-) Jesť a hlavne sa hýbať, hýbať!! :-)

Maoam

marijam, ja si myslim, ze mas k svojmu telu dobry vztah a za ten cas ste sa naucili jeden druhemu doverovat, ty telu, ono tebe :D, takze to bude v pohode

dolezite je, aby si sa pravidelne hybala, ostatne ohladne jedla sa spravi samo, presne ako pises - raz je hlad väcsi, inokedy mensi, telo si reguluje co potrebuje prijat a kolko samo, pokial je v rovnovahe

marijam

Vieš Maoam..keď mám chuť tak si doprajem. :-) Inokedy chuť nemám...nikedy by som koňa zjedla (pred menzesom napr.) Len držím sa toho, že tie sladkosti nemienim jesť...ja si dám radšej koláč ( čo si aj sama upečiem )