ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Tak daj e-mail Annika..to by aj mňa zaujímalo ako ktorá vyzeráte :-) Heh
Ja neviem jedine asi skôr doobeda..lenže pri tom tvojom výkone čo si včera vydala aj poobede by som asi asi niečo dala..
marijam, aj ja chcem fotkuuu :)) celkom by ma zaujimalo, kto ako vyzera, s kym si to tu vlastne pisem :))
a ano, mam dojem, ze tie sacharidy mi tam chybaju... ako by si ich tam doplnila ty? kam a kedy? a kolko? :)
Danka ja Ti akože kľudne môžem poslať fotku len daj e-mail :-D
Annika možno aj sacharidy Ti tam chýbajú nemyslíš?
Inak ahooj ;-)
Ahoj Danka :-) No neviem či sa im tam prispôsobím...ja by som si najradšej z domu nosila..mne v reštauráciách nechutí..no ale uvidíme :-)
A to s tými vlasmi..mám ich krátke :-( Boli dlhé -skoro po pás- ale ako som schudla tak mi aj dosť vypadli (až príliš-teraz si robievam takú žihľavovú kúru..ale už sa neviem dočkať kedy bude čerstvá.) Takže mám ich teraz tak po plecia ostrihané na mikádo..No a ďalšia vec dosť sa mi vyhádzali vyrášky..čo som už celkom dostala pod kontrolu..zdá sa mi, že sa mi tvár čistí :-) klop klop klop nechcem si to zarieknuť :-) Takže taká kočka zas až niesom ako si predstavuješ ;-)
dani, a neznic sa nam v tej posilke :D ale dobre makas!! ;)
dani, ano, dnes taebo :) davam si to druhe nove tricko, to cierne :)) vypadam v nom dobre :D
ja som vcera mala dojem, ze asi to prehanam s bielkovinami so zeleninou :D ma tak rozbolela hlava.. a mala som dojem, ze to mam z tej stravy. co si o nej myslite, prosim, baby? vcera:
R - pseno s mliekom, lanovymi semienkami, slnecnicou a skoricou
D - jablko (na obed chodim strasne skoro...)
O - zeleninovy salat s kuracim masom
Ol. 1 - biely jogurt
Ol. 2 - trochu bylinkoveho cottage cheesu s cherry rajcinami
V - dusene kuracie stehno s dusenou zeleninou
ja som mala dojem, ze je to malo a ze mi nieco chyba... co si o tom myslite? diky za radu
dobré ránko kočeny :)
kikki tá raňajková káva vyzerá na niečo, čo je dosť umelé a sacharidové :( ale môžem sa mýliť! a obyčajná neska s mliekom ti nechutí? to by ťa naštarovalo určite do dňa.
mirijam ahojček, u nás v BA dnes sneží :/ vôbec som to nečakala. inak čo sa týka tvojej udržiavačky, no uvidíš čo ti dovolí stravovanie v práci, ako sa tam budeš musieť prispôsobiť. potom uvidíš, ako sa dá niečo vymýšľať s jedením. ty bďo ja som si až teraz uvedomila aká ty musíš byť kočka! 170cm a 60 kíl. joj,, predstavujem si ťa ešte aj že máš dlhé vlasy :) modelka! a inak zeleninovú s vločkami mám rada aj ja , je to dobrota.
annika ahoj :) dnes tae bo že?
helus zdravie sa ti lepší a lekárka vyzvedá ako to robíš, no to ma podrž :)
joj včera som podala heroický výkon v posilke 5,5 km za 39 minút (beh) a potom bicykel 30 min-15km. som prišla domov, zjedla som cottage so zeleninou a potom ešte 1 buchtu a 1 chlieb s medom. nutne som potrebovala doplniť energiu. ale už som nič nerobila, iba polihovala pred telkou. fuj to bol ale včera zaberák. a dnes teda nemám obed ale ideme do reštiky na zapekanú brokolicu. a na večeru by som si dala pečenú mozzarelu s paradajkami a paprikou.
krásny deň prajem baby!
Krásne ránko..ja som sa ako fajne vybuvala :-)
Helus takže takto to je..ja, že si častejšie robievaš mäsko :-) Ja syr zbožňujem ...Dnes si dám asi tvaroh...a ozaj keď si dávaš na večeru tvaroh ako si ho dochucuješ??
Kiki napr. mne to caro tiež nechutí keď je zaliate vodou...ja si nechám prevrieť mlieko a tým to zalejem..iba vtedy mi chutí...;-)
A čo dnes kočky?? Čo ideme variť??? Ja som našla na vareche zeleninovú polievku s ovsenými vločkami tak si ju idem urobiť :-) Inak mám ešte kurča..ale nato moc nemám chuť :-/ Ja už som dávno po raňajkách..teraz si idem urobiť zelený čaj, a do obchodu na zeleninu lebo dochádza :-P
Krásny dník vám :-)
Ma&rijam ja som dnes mala maso,lebo som ho robila aj priatelovi,ale inac mavam mliecne veci ako syry,cottage.tvaroh,a zajtra si spravim syrovy tanier s kopec zeleninky.