ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
marijam je superkocka! zlata a velmi sympaticka s krasnou postavou
Annika uz mas moje fotky :D
Uíííííí aj Annika je kočka!! Strašne Zlatá baba :-) Inak také dobro mi z Teba vyžaruje :-)
Ale prd Annika som tam zmaľovaná ako boží obrázek to hneď inak ukáže...inak sa skoro vôbec nemaľujem :-D
marijam & annika, poslali by ste aj mne svoje foto? obratom poslem ja svoje :D
maoamka1@gmail.com
jeeee, ty brdo, marijam je fakt kocka!!! co keca ze nie!! :))
Annika fotka poslaná :-)
Heh akurát som bola pri susedke..tá ma natlačila fašírkou a syrom..:-D takže polku obeda mám už za sebou :-D
monitylik@gmail.com :)
Danielka to je normálne, že Ti váha počas dňa nabehne..veď ješ a piješ..:-) Aaaa ďakujem no snažila som sa ;-)
Ej babeny ale ste sa tu rozpísali ;)
dana660xz
ano poslušne hlásim prázdniny ;)
Psie záprahy wáu chcela by som to raz vidieť ;)
marijam ci pana -25kg fajne ;) vynikajuce!
kiki5599 no aj ja by som cela schudnuť do leta snád sa nam to podarí ;) a ta ranna káva je podľa mňa dosť sladká pila som ju tiež každé ráno, ale keď som sa rozhodla schudnúť, tak som ju vynechala.
Baby moje dneska som sa ráno važila á 62kg ale na lační žalúdok. Po čase dňa jedenia a pitia nabehne nejak 64kg. : /
No tak a dneska?
Zatial čajík a grahamový rohlík s uhorkou. ;)