ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
annika tvoj afotka mi neprišla, iba text :(
baby a kde je sloniatenko? nejako mi tu dnes chýba.
maoam- si fešanda veliká! ale zaujímalo by ma z čoho chceš chudnúť tých 5 kíl, nie je z čoho podľa mňa :) a čo sa veku týka, tak si ma moc prekvapila. naprv som samozrejme kukla fotky až potom čítala a ostala som prekvapená! ja som myslela, že si odo mňa mladšia! daj prosím ťa recept na tú mladosť! ako to robíš?
Evik Ty s behala aj v snehu?? :-D
dani, poslala som ti tiez fotku :))
u nás ráno -18! teraz chumelica behala som,zore boli ostro ružové a teraz presný opak
dana660xz
tak počasie? ta je tu odmek ale vyzerá tak že bude snežit. No tak momentalné sa učím a unavená som tak asi pojdem sa niekde vonku prejsť alebo spať. ;)
Danka u nás sneží...z behania nič!! A ešte dlho..bože tu ten sneh asi neskape!! :-( Večer si asi zatancujem na chvíľku alebo zacvičím..uvidím..
mirijam nie urcite si dam celozrnnu zemlu.a mozzarelu mam light. a musim aj nejake sacharidy, lebo aj dnes idem behať, telo si to vypýta tak či tak.
danielka a čo porábaš cez prázdniny? aké máte počasie?
marijam
tak to teda neviem ale mala som už 2taniere polievky tak uvidíme ešte že čo si dám ;)
Danka ďakujem ..mám kukuče jak golfové loptičky..aspoň niečim som taká výstredná :-D No neviem či sa na niekoho podobá..možno bol v telke..ale nepochválil sa mi :-D A som zvedavá na Tvoje fotky :-)
Tá tvoja večera môže byť super...a dáš si to normálne s bielym pečivom? Ja neviem čo si urobím..ale viem, že je mi nejak ťažko po tej pohánke..neviem či to nebude tým cesnakom alebo čo.
Daniela4 ja milujem hrachovú polievku...jooj a už vieš čo b udeš mať druhé??