ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
annika, že by rande? :) a stým zväčšujúcim sa oblečením je to sranda, možno chudneš na iných miestach než sa meriaš.
mirijam, ja sa čudujem, že taká inteligentná baba, pekná milá a dobručká bola bez roboty. ts ts ts u nás v BA by sa o teba pobili! a prosím ťa keď zvládaš v 22 rokoch starostlivosť o babku a staráš sa sama o seba a aj o domácnosť tak práca v tom penzióne bude pre teba malina! nemaj žiadne obavy! ;)
helus ani ja už nesolím, tiež mi to nejako prestalo chutiť , to je ale aj zdravé nesoliť :)
danielka pokiaľ nemieniš zjesť tých halušiek pol kila, tak si daj. a dnes ti prídu koktejly, že? som zvedavá čo na to povieš.
sloniatenko ahooooj dnes dúfam budes mat cas popísať.
dobre ranko babky :)včera som odbehla zas 5,5 km a potom 50 poschodi na steperi :D:D:D joj a dnes ma z toho boli zadok. dnes si davam pauzu a dufam, že si najdem konecne cas na to P90X, este som to necvicila, len to nosim na USBcku jak taký pako :)
dnes ranajky : chlieb+ syr
desiata jablko, jogurt
obed tvaroh s mrkvou, ľanovými a slnečnicovými semiačkami a kaiserkou.
olovrant ovsene vlocky so sojovym mliekom.
večera: praženica so zeleninou. už teraz sa teším. mňam.
a čo vy dnes baby? čo budete mať dobrého?
jáááj a vážila a emrala som sa, tak váha mínus 0,3 kg (úbohé) na páse a nohy ani centimeter na boko mínus 2 cm. a vidím, že zadok sa mi zmenšuje :) a je taký no pevnejší asi. ale váhu aj meter odkladám do 1.4. kašlem na tie čísla, hlavne že sa cítim skvele a terajší štýl stravovania a cvičenia mi ostane na vždy :)
marijam, konecne von s niekym :)
Ja ich jedávam aj zo slaninkou..tá by mi tam chýbala ;-)
ale nemáš zač..
marijam
no vidíš to ma nenapadlo ďakujem za radu ;)
Danka kľudne si daj aj Halušky ;-) Pýtaj nech Ti mama urobí mez slaninky napríklad :-) Neobmedzuj sa zas až tak :-) Polievka je predsa málo na obed..;-)
A ďakujem za podporu veľmi si to cením :-)
Ja si teraz idem urobiť zelený čaj ako vždy ;-)
marijam
ty to zvládneš ;) nestresuj ;)
Pékné ranko baby ;)
tak ja momentalne som si spravila čajík a graha.rohlík so salámou.
Na obed mamina spomínala halušky ;( oj
ale ja si dám polievku ;).
A vy čo mate dneska na obedík ;)?
Inač dneska ma byt v Tescu akcia na zeleninu tak idem pozrieť ;)
Božeee nerob chute :-D A kam chodíš večer keď nebývaš doma? :-)
Ďakujem za komplimenty :-) heh teší ma to...si super...vlastne všetky ste tu super :-)
marijam, ten nastup do novej prace je riadny stres, takze sa necuduj, to mozes mat kludne z toho :). ale hlavne sa tes, vybrali si ta preto, lebo si ta najlepsia, koho tam mali!!! a s tym tam pekne rano nastup :) budes vyborna! ja by som ta tiez zamestnala hned, z toho, co ta tu uz poznam a ako posobis na fotkach. potom nam tu napises, aky mas z tej prace dojem, co novi kolegovia a tak :) som zvedava
no veru mam v chladnicke tri mozzarelly! :D teda uz len dve, a aj ja sa cudujem, ze mi tam tak dlho vydrzali... ale ked som si nakupila aj dalsie syry, tak sa to da :D a to mam este nakupene tie tuniakove steaky v konzervach, sest konzerv, ja to mam strasne rada! uz aby som bola niektory vecer doma, nech si spravim nejaky uzasny salatik, jaaaaj, sa tesim, nakrajam zeleninu, vajicko natvrdo, balkansky bylinkovy syr, do toho tuniak, hm... to bude vecera :))
Annika ja syr milujem...bože ja by som nevydržala a zjedla by som to hneď :-D Bože už zajtra 1x do práce..už dnes mám trošku stres..A inak včera som mala dostať svoje dni,a ešte neprišli..neviem či je to zo stresu alebo čo..ale dnes ráno mám také kadejaké kŕče v bruchu tak možno sa ešte dostavia :-)