Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

baby mam pozicany taky maly notbuk ale ani klavesnicu nema strasne marijam aj ja by som rada vypadla,uz aby bolo teplo,a vcera ta margotka asi bola zo stresov,ale inac teraz som zjedla cely veliky karelab,a vobec ni nechuti mrazena zeleninka,dnes som si kupila cerstvu,takze na cas taku,inac som mala velmi rada mrazene,chute sa mi zmeniki strasne.

marijam

Sloniatenko od 10:00 do 22:00 takže fuška :-( Nevadí...priebežne samozrejme budem hľadať niečo nové...
Ja som kvôli stresom dnes zjedla asi 10 lievancov..fakt!! Ani menzes mi neprišiel..teraz ma tak hlava bolí, že by som si ju najradšej otrieskala. Hladná niesom tak jesť nejdem..len vodu som pila..ale ani na tú nemám chuť!!!!
Dnes som inak mame povedala, že mi váha klesla...tým mojím zdravým stravovaním...tá spanikárila...Ja už vidím ako to budú riešiť s otcom :-/ :-( :-(
Nejaký stres prežívam či čo..či to nebude aj tým..
Baby ja potrebujem vypnúť!! :-( Ak budem mať voľno tak budúci víkend pôjdem k priateľovi- odreágovať sa!!! Poviem vám najradšej by som šla niekam na Veľký Rozsutec!! A tam by som presedela celý deň ...nadýchala sa čerstvého horského vzduchu...nabrala nové sily!!
Ách prepáčte, že sa tak rozpisujem..ale keď nejak to na mňa prišlo..a ja sa teraz nemám tak komu vyrozprávať!! :-/

sloniatenko

annika marijam dakujem ale bol z bravcovrho kare.annika inak i ja mam obcas pocit ze mi na stehnach gate plantanu a pritom tam som podla cm schudla sotva 1cm :) divne.
danuska ale ved tie 2cm z bokov su super i 0,3kg potesi ved dajme tomu cas v kazdom pripade gratulujem danka super.

sloniatenko

ahojte kocky moje,nemam cas ani napisat..idem si vas porecitavat teraz.ja dnes rano kvoli chuti a nervom tycinka bounty..ranajky klasika obed podobne ako vcera a u vas?nejak klesam dolu..
marijam vela stastia do novej prace a ako sa tam pracuje?myslim casovo.

marijam

Helus tak to je mi ľúto..:-( Držkaj sa nám..mysli na nás..a sem tam keď budeš môcť ozvy sa :-) Krásne sa udržiavaj..Krásny večer Ti prajem :-)

Helus

baby moje dlhsi cas sa neozvem 5-20 dni odisiel mi notbuk po 6 mesiacoch je odo dnes v servise.takze len ked budem mat pristup,vy sa mi tu drzte a pekne chudnite marijam vela stastia v novej praci,a ta margotka bola blee sladka,take ja nemusim,a tu polievku hrstkovu som si varila do prace,ale vobec som na nu chut nemala,takze mam ju na zajtra ale mala som zase syrovy tanier s kopou dusennej zeleninky,drzte sa teraz pisem mimi domu ale je to strasne svoje je svoje.

marijam

Annika..joooj som sa dnes dozvedela, že to je krčma nakoniec..je tam aj penzión a reštika..ale on potrebuje čašníčku do krčmy!! joooj :-( Tohto sa obávam...nechcem v takom robiť..:-(

deniki

Ahojte baby, ja práve jem čínu s ryžou. Je to dobré....:-)))Ale tiež chcem schudnúť :-( No ja nie som vytrvalá, a už sú tomu tri roky - po pôrode mi ostali 20 kilá!!!! Ale nechcem sa obmedzovať v chutiach , veď život je taký krátky... A na druhej strane- je to IBA jedlo...poraďte mi. Dúfam, že ma chápete...:)