Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Daniela4

Ahojte baby ;)
ták ja dneska dosť zle.
Od rana zvracia všetko to čo som mala na raňajky som vyzvracala.
;( vôbec ani náladu nemám.
ale teraz som si dala kusok polievky gulašovej ale bez zeleniny taku čistú len, a kúsok francuzske zemiaky.
marijam ako povedala Annika myslime na teba ;)

dana660xz

baule a co budete dnes veceriat? ja nemam ziadny napad :( vcera som mala vajicka, dnes uz nechcem, a ani cottage ani mozzarelku si neprosim. nejake napady?

sloniatenko

annika super gratulujem krasne podla mna :) super si sikulka :)
marijam hlavu hore dobre bude :)
danka ano asi je dobre si dat obcas aspon malu ciastocnu pauzu a este k tomu mam svoje dni...uz dosli :)
dnes si asi dam 1-2palacinky s cokoladou a slahackou a dufam ze potom uz pojdem zas bez prolemov :) my baby to mame tazke ked mame svoje dni dos nas to nici ako
myslim cgut jest a jest sladke,krce bolesti blbsia nalada...

dana660xz

sloniatenko dakujem za gratulaciu, kaslem na vahu, budem sa citit tak lepsie na jedle a cviceni nic nemenim, vsetko mi vyhovuje :) skoda, ze sa ti ta praca tak rozbehla :( nuz co uz. a ze to s tebou ide dolu vodou? no prednedavnom ja som mala take iste obdobie nejako to preslo a som spat, ved nic sa nedeje, ked trosku vypnes aj annika vypla a vobec jej to tiez neuskodilo :)
annika: ahoj, no krasne krasne centimetriky ubudaju, super!dneska zasa tae-bo :) a co sa tej podprsenky tyka, tak napriklad aj teraz maju v lidli za 7 eur a ja ju mam a je dobra, alebo skus aj napriklad v hmku ale CAcku, tam mavaju taketo veci. ja mam vacsinu takycho veci z anglicka, lebo sestra tam zije, tak mi tam nakupuje, takze tunak ja poriadne ani neviem. a zda sa mi ale ze som to videla aj v Gate. treba pokukat taketo obchody, netreba ist hned do pumy adidasu a tak. hoci ked maju akciu, kupis aj tam za par kaciek.
helus to je nahoda, mne akurat vcera prisiel z opravy notebook, mam tam novu pamat, fici jedna radost :) a to je super, ze ti sladkosti nechutia, co by som za to dala ja :)
kikki kvoli hroznu sa nestresuj, co si pipi?
deniki no ked sa nechces obmedzovat, lebo zivot je kratky, tak kratky asi aj bude :( bohuzial ked chces schudnut, musis sa obmedzit, lebo prijimas vela kalorii a z toho mas tuky :( akus jest 5 až 6 krat denne mensie porcie a ku kazdemu jedlu alebo aspon k obedu a veceri nieco surove (rajcina, uhorka atd). ja kazdemu odporucam kaloricketabulky.cz a chudnutie-ako.sk tieto dve stranky su pre mna alfa a omega mojej zmeny zivotneho stylu. vies kilecka su nielen ze nepekne ale aj nezdrave a kilecka ti skracuju ten aj tak kratky zivot :/
baby prajem krasny teply den!

dana660xz

ahojte kocky!
mirijam, neboj sa! ty to zvládnes a ber to z tej lepsej stranky, nie je to krcma, ale bar :) aspoň tam bude viac ludi, hadam to nie je zafajcena krcma, ze by to malo byt az tak zle. ved uvidis, mozno sa ti tam velmi zapaci! co sa tyka lievancov, mas na nne plny narok, pred MS a pred novou pracou a aeste k tomu ked ti aj vaha dolu skocila. nic sa ty neboj, pride vikend, vypnes u priatela, ani nevies ako a bude teplo a budes si sediet tam kde chces a ceroat tolko energie kolko len chces! a s pracou sa dopredu nestresuj, uvidis do coho ides, musis to brat ako vyzvu, alebo ulohu, vies ani ja napriklad nerobim pracu, ktora by ma nejak extra bavila, ale ucty treba platit. a ked sa naskytne nieco lepsie, mozes odist. a kludne sa nam tu vypis, ved na to sme tu predsa!