Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

ahojte baby moje.marijam no teda ach skoda ale bude daco 100x lepsie neboj :)
annika ja tuniaka by som nezjedla ee :(
danka tak som zvedava co v posilke :)
helus ja to varennie na dva krat tiez poznam :)
danielka uz je lepsie?napis potom ako sa citis.
baby ja sa bojim ze som uz secko pribrala spat :( ako vcera bounty a jedno toffife dnes 2x palacinka s nutelou,uz asi 3-4dni bez vecere a este bol i rezen po dva dni a vtrdy vecer pizza...ach nakopnite ma prosiim..a este mam svoje dni a je mi z nich dost nanic...krce unava a som jak baloooon jak keby som neschudla ani deko som nafuknuta.ach ako sa mam nastartovat?uz fakt musim.dufam ze zahtra bude ok inak 11 na vahu nelezem.dobru nockukocky.

marijam

Nie nieje to pre mňa..mne sa celý čas hlava krútila z toľkého dymu..:-( Sa teraz cítim ako keby som 15 cigariet vyfajčila..FUJ! :-/ Ale čo..najdem niečo iné a lepšie!! :-) :-)

marijam

Ahojte kočky..bola to katastrofa..je to zafajčená krčma..fajčí sa tam..chodia tam starý dedovia ožratí..Teraz som prišla domov..normálne ma bolia pľúca, a hlava ale tá neskutočne :-( Ako som tam dnes ráno začala už som aj skončila..takže zajtra si len idem po peniaze a paprier na úrad. Ale vadúci celkom príjemný..pochopil, že mi vadí taký priestor..takže nemal žiadne pindy.
Baby vypila som tam asi 5 litrov vody..zjedla som dokopy jednu cesnačku a kuracie soté na zelenine k tomu ryžu. Teraz som si dala niečo sladké na ukľudnenie. A k tým lievancom..fajne padli..už mi aj moje dni prišli.
Tak a od zajtra zháňam zas niečo nové..Kto chce nech si robí v zafajčenej krčme...ja ničiť zdravie nemienim.

Helus

Ahojte dievcata precitala som si vas horko tazko,mala obrazovka,ale zvedavost ma zenie ,ako sa vam dari.Vidim ze niektora z vas tusim Dana vracala aj ja som mala moinuly tyzuden taky,nejaka viroza,alebo sa ozyvaju zaludocne vredy u mna.Dneska som bola vecer plavat,a teraz mam kopu syra nakrajaneho na kusky a k tomu karelab.A priatelovi peciem jaternickya krvavnicky.To je teda strava,ale on je chudy,a vyzaduje si to ,co uz,ja si robievam zvlast,a vobec mi to nevadi,uz som si zvykla,ale mam chut na polievku z hlavkovej kapusty,asi zajtra uvarim,vikend mam pracovny,aspon budem mat co jest.Baby prajem vam pekny zvysok vecera a drzte sa.

dana660xz

ja idem dnes cvicit s kolegynou do posilnovne, ona je uplne vymykana fitnesu sa venuje dlhsie, velimi ju to bavi, tak mi da dneska trening , som zvedava, ako si dam do tela :) dnes sa mi moc nechce bahat. a vcera vecer som skusila to cvicenie P90Xa dala som si nie 25 ale 15 opakovani a ako mala som dost, dobra je to fuska :)
majte sa baby, idem uz od PC prec, tak zasa zajtra papa

Annika1987

dani, obed som mala fajn, mala som Šalát.tanier, morska štuka na bylinkach, dijonsky dresing , pizza štangľa. ale ten dresing bol strasne stiplavy, fuj :D a pizza stanglu nejedavam. a teraz jem zase nakrajanu uhorku a rajcinu a zmiesane s balkanskym syrom, potom pojdem cvicit aj ja :)

dana660xz

salatik zeleninovy som mala dnes ja na obed- mnamik. ale mam urobenu natierku tvarohovu, dam si to s celozrnnym pecivom, nebudem vymyslat, aj tak idem za chvilku cvicit, dojdem hladna a unavena. na zajtra obed si urobim granadír s uhorkovym salatm, taka klasika :) a aký bol tvoj obed?
danielka teraz papaj lahke jedla, nedrazdi si zaludok . pi bylinkove cajiky.